Fifa

A győzelem titka: indíts, védekezz és cselezz úgy, mint a legjobbak


Az alapok már jól mennek, de úgy érzed, lenne még mit tanulnod FIFA-ban? Az egyik legismertebb hazai játékostól elleshetsz néhány hasznos cselt!

Ha van olyan magyar FIFA játékos, akinek érdemes hallgatni a szavára, akkor molnargabo mindenképpen ilyen, aki a FIFA 17 Egyetemi Bajnokság győzteseként még New Yorkot is megjárta fél éve. Éppen ezért ha szeretnél még jobb lenni a virtuális gyepen, akkor húzz stoplist és ragadj kontrollert, hiszen az alábbi videósorozatból nagyon hasznos trükköket tanulhatsz meg!

Az első videóban a manuális futásokról esik szó: kiderül, hogyan használhatjuk ki legjobban azt, ha magunkhoz hívjuk, vagy épp ellenkezőleg, területre futtatjuk egy társunkat.

A második összeállítás a védekezésről szól, aminek minél magasabb szintű elsajátítása nyilván megkerülhetetlen. A legfontosabb tanulság, hogy nem mindig a labdás játékos a fontos, a passzsávokat is tudni kell zárni! Gabo megmutatja, hogyan.

A legújabb, harmadik videóban ismét nálunk van a labda, és igyekszünk azt minél magabiztosabban a hálóba zúzni. Ennek kulcsa nem más, mint egy nem túl látványos, de annál hasznosabb csel, a Body Feint Backwards, amit érdemes alaposan begyakorolni. A jutalom egy zsáknyi 99%-os helyzet lesz, avagy íme a tuti gól receptje!

Ha érdekesnek és hasznosnak találtad molnargabo videóit, érdemes feliratkozni a YouTube csatornájára, hiszen a későbbiekben mindenképpen várhatóak további oktatóvideók!

Borító: EA Sports

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva