Hearthstone

Death Knight hősök, előre! Íme minden, amit tudni lehet új Hearthstone kiegről


Bemutatkozott a Knights of the Frozen Throne, mi pedig összeszedtünk minden infót a frissen leleplezett csomagról. Izgi lesz!

Rég vártak már akkor izgalommal Hearthstone versenyt a játékosok, mint a tavaszi vb-selejtezőt, a Spring Championshipet. Naivitás lenne azt gondolni azonban, hogy a résztvevők, a tét vagy bármi hasonló állt a háttérben: egyszerűen arról van szó, hogy ide ígérték az új kiegészítő leleplezését. Meg is történt!

Irány Northrend!

A Knights of the Frozen Throne-ban észak felé vesszük majd az irányt, a Warcraft-univerzum egyik ikonikus helyszínére. A 135 új lap központi témája a fagy és a halál lesz, a háttértörténetet pedig (immáron teljesen ingyenes!) Adventure csaták fogják bemutatni. Három szárny vár majd ránk, melyeket végigjátszva egy-egy kártyacsomag lesz a jutalmunk, a Prologue teljesítéséért pedig egy legendary Hero kártyát fogunk kapni!

Forrás: Blizzard

Hero kártya? Az meg mi?

A Questek után ezúttal is kapunk egy teljesen új kártyatípust: ezek a Hero lapok lesznek. Igen, mostantól hősöket is tehetünk majd a deckünkbe, de nem akármilyeneket: mindegyik mostani class-nak lesz egy Death Knight verziója.

Forrás: Hearthpwn

Itt van például Deathstalker Rexxar, aki kijátszásakor lő 2-t az ellenfél összes lényébe, ráadásul még 5 Armorral is megajándékoz bennünket. 6 manáért ez már magában is elég finom – és akkor még nem is beszéltünk az új Hero Powerről! Mert hogy a Death Knight hősök ezt is lecserélik: a Build-a-Beast például azt tudja, hogy – a Discover mechanikán keresztül – kiválaszthatunk egymás után két Beast kártyát, Rexxar pedig összegyúrja nekünk ezt egyetlen lappá, összegezve a statjaikat és a képességeiket. A Charge-os Savannah Highmane-ektől ments meg minket uram!

Forrás: Hearthpwn

Új kulcsszó: életszívás

Nincs új Hearthstone kieg új kulcsszó nélkül: ezúttal a Lifesteal lesz az. A működése nagyon egyszerű: az ilyen képességgel rendelkező lények és spellek sebzése gyógyítani fog bennünket. Voltak már hasonló lapok (pl. Wickerflame Burnbristle), mostantól azonban már egységesítve lesznek. A Priest például egy Maelstrom Portal-szerű lappal gazdagodik!

Forrás: Hearthpwn
Forrás: Hearthpwn

KotFT = halál

Ahogy az már elhangzott, az egyik központi téma a halál lesz. Ez nemcsak a Death Knight hősökben nyilvánul majd meg, hanem a rengeteg Deathrattle-ös minionban, jónéhány ilyen lény várható majd a szettben.

Forrás: Hearthpwn

Persze a különleges legendary lapok sem maradnak el: erre is láthattunk egy példát Prince Keleseth személyében, aki a Reno-Kazakus vonalt folytatva a pakliépítés korlátozására helyezi a hangsúlyt – cserébe minden lényünk erősödik!

Forrás: Hearthpwn

Még többet akarok!

Nyugi, mi is, de egy kicsit még várnunk kell mindannyiunknak: július 24-én fogják bemutatni a következő adag lapot, maga a megjelenés pedig augusztusban várható.

Addig is érdemes végignézni a Blizzard nyolcperces bemutatóvideóját Ben Brode-dal és egy másik developer dudéval, akit úgysem ismer senki Jason Chayes-szel, melyben mozgásban is láthatjátok a fenti lapokat.

A nyári kánikulában se dugjátok tehát mélyre a télikabátokat!

Borító: Blizzard

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva