Counter Strike

Nem volt hiába a két hetes bootcamp, hihetetlen formában a Na’Vi


Folyamatosan lendültek bele a játékba, de mostanra már szörnyeteg üzemmódban nyomják. De vajon mi a titok?

Az utóbbi fél évben igen keveset lehetett hallani a Na’Vi ötöséről. A januári Major Top8 után mintha egyszerűen eltűntek volna, pedig jó pár versenyen szerepeltek, csak az eredmények nem jöttek.

A vegas-i DreamHacken Top8, Katowice-ben ugyanez, aztán a DreamHack Tours-on megint. Az ESL Pro League offline döntőjére kijutottak de minek, az ECS legutóbbi szezonjában el se indultak.

Ilyen előjelekkel bőven volt miért aggódniuk a fanoknak a kölni ESL One előtt, ezúttal azonban úgy tűnik, megtört az átok!

Az első csoportmeccsen még kómában ültek a gép előtt, simán buktak a Liquid ellen. Aztán megrázták magukat és a Cloud9 elleni maratoni 34:32-es győzelemmel jelezték, számítani kell velük. A Space Soldiers és a mousesports már egy kőkemény Na’Vi-t és jókora verést is kapott.

A playoffban rögtön megkapták a G2-t, akik a Major első körében is ellenfeleik lesznek, de velük sem volt sok gond. Két eszméletlen szoros mapon, de meggyőző játékkal húzták be a meccset.

És hogy mi a nagy feltámadás titka?

Hogy mindenki visszatalált végre saját szerepéhez és a neki jól álló stílushoz.

A frissen nősült GuardiaN ismét ördögien forgatja az AWP-t és tépi le az ellenfelek arcát. Közelről vagy távolról, letartva vagy flickbe, neki tökmindegy. Ennyit tesz az emberrel egy nászéjszaka…

S1mple beállt a sorba és riflerként aprít, nem is akárhogy. A dupla AWP-s körökben persze előkapja nagy kedvencét, de a legtöbbet az AK/M4 párossal látjuk.

Seized úgy irányít, hogy lassan elhisszük róla, hogy ilyet is tud. A clutch-okat lehozza, a támadó körök szépen kimunkáltak.

Meg persze flamie továbbra is egy guruló szörnyeteg, Edward meg egyedül hozza le a pisztolyköröket, de ami a legeslegfontosabb, egyben van a csapat! Persze, egy G2 elleni győzelem után könnyű örömködni, de a gesztusokon azt látni, tényleg rend és béke van a fejekben, nem csak csapattársak így öten, hanem lehet talán már haverok is végre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva