League of Legends

7.13 Jungle – Objektívek és gankek mindenek felett!


Autofilleltek, vagy csak meg akarod mászni a liga létrát és magad mögött hagyni azt a mocsarat, amiben hetek, vagy hónapok óta gázolsz? Segítünk!

Két igazán erős dzsungeles van jelenleg, akik képesek a hátukon végig cipelni egy csapatot, ezek Warwick és Zac. Ki tudják használni az új tankos tárgyak képességeit, valamint a felerősített Cinderhulk dzsungel tárgy is tökéletesen passzol rájuk. (Oké, néhány Warwick játékos nem fog egyetérteni a Cinderhulk megoldással, pedig higgyétek el, oltári rá a dolog!) Felerősíti a dzsungel kitakarítását és egész masszívvá tesz a játék korai szakaszában.

Ebből leginkább Warwick profitál, az ő korai szakaszbeli teljesítménye játékokat dönthet el. A Blood Hunt képessége miatt senki sincs biztonságban a játékban. Ha az ellenfél életereje elér egy kritikus pontot, aktiválva a W-t Forma 1-es pilótákat megszégyenítő gyorsasággal képes rohamozni és gankelni. Gyors dzsungel clear, CC a harcokra és az effektív gankekhez, néha már túlságosan is erősnek tűnő passzív életlopás és komoly sebzés jellemző rá.

FIGYELJ, mert az ultid skillshot, megfontoltan használd!

Sejuani és Zac  (Forrás: redbull.com)

Zac mindezt ugyan úgy tudja, csak kicsit lassabban, kisebb sebzéssel, ám a passzívja sokkal biztonságosabbá teszi a nagyobb összecsapásoknál és a gankeknél. A Slingshot ( E-képesség) miatt valami hihetetlen nyomás alatt tudja tartani már csak a jelenlétével is a csapatokat. Kiválóan működnek rajta a tankos, életerőt buffoló tárgyak, viszont nem kell félned, mivel szívós vagy, a Cinderhulk miatt az elhúzódó harcokban összességében nagy sebzéseket fogsz tudni kiosztani. Az ultija miatt választják sokan, ám ajánlatos a gyakorló módban, vagy egy-két normál meccsen letesztelni, mert a technikája ugyan nem nehéz, elsőre furcsának tűnhet és egy rontott Zac ulti könnyen az életedbe kerülhet.

Tipp: Maxold az E képességet, ami a kései szakaszban éppen annyi időre dobja fel az ellenfeleket, amennyi idő betölteni az ultidat! Ugrás + húzás = profit.

Ha lehetőségeid engedik, próbáld ki mindkettőt a gyakorló módban, s amelyik a leginkább megtetszett és illeszkedik a játékstílusodhoz, azzal gyalázd végig a rangsorolt létrát.

 

Nyitókép: gameinfo.eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva