Counter Strike

Megszegte a szabályokat az SK, pénzbüntetésre számíthatnak


Az ESL a csalás mértékének megfelelő összeget levonja a fődíjból, a kamera buktatta le FalleN-éket.

A Cloud9 elleni nagy döntő simán landolt az SK zsebében, teljesen megérdemelten. Van azonban egy kis szépséghiba a dologban, hiszen a brazil játékosokról  köztudott, egy kis turpisságért nem mennek a szomszédba.

Az SK-t többször érte már az a vád, hogy a nagy öröm közepette a zajszűrős fülest lekapva magyaráznak egymásnak. Ilyenkor akár az ellenfél gazdaságáról is infót szerezhetnek, ha a kommentátorok éppen azt ecsetelik, de ezeket vagy elhisszük vagy nem, kár foglalkozni vele.

Amikor egy verseny döntőjén hen1 fel sem vette a zajszűrőt, az már egy kicsit parább szitu volt, de ott is túllendültek rajta a csapatok, megbeszélték a helyszínen.

Most azonban úgy tűnik nem ússzák meg, és a pénztárcájuk bánja. Az SK-t ugyanis csaláson kapták az ESL szemfüles operatőrei:

A technikai időkérés során a játékosok nem kommunikálhatnak egymással, se szóban se írásban, főleg nem a következő körrel kapcsolatban. Ezt nem sikerült megugrani a braziloknak, akik konkrétan a köv körös vásárlást tárgyalták ki a tilosban.

A kamera azonban mindent rögzített, a portugálul beszélő redditesek lefordították, így az ügy vége büntetés lesz. Persze nem újrajátszás, vagy ilyesmi, de a győzelmi pénzből levonnak egy kisebb összeget, hogy az SK érezze a dolog súlyát.

Reméljük a Major meccsekre már kiheverik ezt a pillanatnyi zavart és maradnak a szabályok betartása mellett, a lényegtelen csalások helyett.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva