Counter Strike

Új vétó rendszer 5 nappal a Major előtt? Köszi Valve


Nem elég a random Bo1 csoportkör, még a Bo3 vétóba is belenyúltak, hogy teljes legyen a káosz.

Az SLTV egyik szakértője hívta fel a figyelmet a szabályzatban történt változásra, mely szerint a frissen kiküldött Valve körlevélben másféle vétó szerepel, mint az eddig megszokott, vagy éppen a Major kvalin használt.

Tény és való, hogy az eddigi módszerek nem voltak épp a legideálisabbak.

A legutóbbi Majoron az egyik csapat 3-at, a másik 2-t bannolt, majd a randomiser döntött két hátramaradt pálya közül. Oldalt pedig az választott, akinek csak 2 vétó jutott.

A Major kvalin mindenki 3-at vétózhatott és a sorban utoljára vétózó csapat bár eldönthette, hogy 2 map közül melyiket játsszák, el kellett hogy viselje, az ellenfél választ oldalt.

Se a csapatok, se a nézők nem voltak igazán elragadtatva egyiktől sem, de azt, hogy a Valve 5 nappal a Major előtt változtatni fog, még ők sem gondolták volna. Ezúttal a BO1 esett áldozatul.

A mostani döntés értelmében a Bo1 -ben az elsőként bannoló csapat kiszed KÉT pályát, utána a másik csapat kibannol HÁRMAT. A maradék kettő közül az elsőként bannoló csapat szed ki egy újabbat, és a másik választ oldalt. Nincs benne randomiser, de ismét óriási előny az elsőként választónak, az oldal miatt.

 

Lesz ebből még lázongás, az tuti!

Nyitókép: Gosugamers

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva