Counter Strike

Mutatjuk, hogy működik a gamer.hu, és hogyan teheted személyessé

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: gamer.hu,

Íme a legfontosabb dolgok, amiket tudnod kell az oldal működéséről.

Üdv, gamertárs! Ha most jársz először a gamer.hu-n, akkor köszi hogy itt vagy! Reméljük, hogy velünk és cikkeinkkel, videóinkkal együtt te is jól fogod itt érezni magad mindennap! Másodszor pedig szeretnénk megismertetni téged egy kicsit az oldal működésével, hogy ne maradj le a kedvenc játékaid, illetve a gamervilág legfontosabb híreiről és érdekességeiről. Öveket becsatolni, indul a vizuális túra!

Az alapok

A főoldal tetején, a középső sávban az általunk válogatott legfontosabb híreket és cikkeket láthatod. Avagy ezekről nem érdemes lemaradni!
Bal oldalon a legnépszerűbb tartalmakból kapsz egy kis ízelítőt. Avagy ezeket kattintották szét leginkább a gamer kollégák, alighanem érdekes kontentről van szó.
Ha csak pár perced van, és valami gyorsan fogyaszthatóra vágysz, akkor pillants jobb oldalra, ahol a legfrissebb videókból szemezgethetsz.
Kicsivel lejjebb további kiemelt cikkek sorakoznak, jellemzően az elmúlt egy nap legfontosabb történései.
Nem tudod nézni a Majort, de érdekelnek az eredmények? Rövidhíreinkből valószínűleg még az is kiderül majd, hogy coldzera éppen mit ebédelt, avagy villáminfók és érdekességek minden mennyiségben!
Ha kifejezetten egy játékra vagy témakörre vagy kíváncsi, akkor a felső sávra kattintva szűrhetsz cikkeink között.

Oké, de hogy tehetem személyesebbé?

Ha rákattintasz erre a mágikus gombra, egy teljesen új világ nyílik meg előtted! (Oké, ez lehet kicsit erős volt.)
Amikor regisztrálsz, kiválaszthatod, hogy melyik témakörök érdekelnek. Csak őszintén, ez a mi titkunk marad!
Ha van Facebook profilod, egyetlen kattintással véglegesítheted a regisztrációt, de annak sem állunk az útjába, aki a hagyományos megoldások híve.
Ha kiválasztottad a játékokat, akkor onnantól kezdve az oldal ezeket a tartalmakat fogja előnyben részesíteni számodra a főoldalon, amíg be vagy lépve. A profilodban persze bármikor változtathatsz a preferenciáidon, ha egyik napról a másikra rájössz, hogy igazából gyűlölöd a Hearthstone-t. (Nyugi, velünk is megesik néha, általában két napig szokott tartani.)
Az egyes cikkek tetején lájkolhatod és megoszthatod írásainkat. Ha ezt megteszed, akkor nagyon fogunk szeretni, de amiről most beszélni szeretnénk, az a kis könyvjelző ikon, mellyel elmentheted kedvenc tartalmaidat.
A mentett cikkeidet és videóidat a profiloldaladon érheted el. Nincs időd elolvasni egy cikket, de érdekel? Mentsd el és gyere vissza később, így tuti nem felejtődik el!

Reméljük, hogy elnyeri a tetszéseteket a fenti rendszer, és szívesen látogattok majd bennünket nap mint nap. Mi megígérjük, hogy a legfrissebb, legfontosabb és legérdekesebb tartalmakkal fogunk várni benneteket holnap és azután is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva