Dota 2

Mostmár biztosan új világrekord születik, nagyon hasít a Ti7 prizepool


A Ti6 eddigi rekordját már most túlszárnyalta, ezzel minden idők legnagyobb díjazású versenyévé vált. És még nincs vége!

30 nap ugyanis még hátravan a nyereményalap növelésére, és ha ez a tendencia folytatódik, vagy véletlen a hajrára egészen felpörög, bele se merünk gondolni, milyen számok érkeznek majd.

A legnagyobb pénzdíjú versenyek képzeletbeli dobogóján egyébként már eddig is csak Dota2 versenyt találtunk, hiszen 2014 óta a közösség dollármilliókat pakol a közösbe.

Forrás: esportsearnings

A 100 napos időszak alatti vásárlások egy része ugyanis a verseny nyereményalapjába kerül, ezzel növelve a rendezvény presztízsét és a játékosok kedvét a győzelemhez.

Ezzel a modellel pedig szemmel láthatóan senki nem képes tartani a lépést, ez is csak azt bizonyítja, hogy egy közösségi szerveződést erőből megverni egyelőre lehetetlen.

Ha az előző International alapján elképzeljük, milyen lesz a mostani, máris remegni kezd a térdünk, a nyálunk meg csorogni.

Augusztus még messze van, a nyereményalap pedig egyre nő. A Valve ismét puccparádéra és nagy bejelentésekre készül, jegy már szinte nincs is. Csak győzzük kivárni!

Nyitókép: Dota2.prizetrac.kr

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva