Counter Strike

200 IQ play: moddii az év terelését hozhatta volna össze ezzel a gránáttal


Ha sikerült volna jó helyre dobni, a Misfits játékosai tuti bekajálják a csalit. De mutatjuk, hogy kell ténylegesen megcsinálni.

Javában zajlik a DreamHack valenciai állomása, így természetesen highlightok nélkül sem ússzuk meg, csak úgy záporoznak a szebbnél szebb jelenetek.

Draken-t a fal nem állítja meg – gamer.hu

A NiP idáig veretlen a Dreamhack Valencia bajnokságán, nekünk NiP fanoknak ennyi jutott, ha már nem jutottak be a major-re, legalább itt a jó szereplés mellett szép frageket is láthatunk tőlük. Ezúttal pedig draken-é a főszerep, aki elég durva lövéseket osztott ki a falon keresztül, de nézzétek meg magatok!

Ezek persze általában szép lövések, 1vX szituk vagy éppen mázlis fragek. Ezeket most kicsit tegyük félre, és jönnön egy világi fail, ami ha bejött volna, az év egyik legdurvább terelésének is nevezhetnénk. De nem jött be.

Mire gondolhatott a költő, amikor ezt összehozta? A szögből és abból, hogy A-ra akarta vinni a bombát, magától értetődik, hogy ez a smoke bizony B felé ment volna, hogy elterelje a figyelmet a valódi úticélról.

Így viszont pont lebuktatta Moddii-t de ez most mindegy.

Lássuk hogyan kellett volna eldobni azt a fránya smoke-ot, amivel tényleg szépen bebaitelte volna a Misfits két játékosát.

Brutálisan precíz dobás szükséges, hogy pont ott pattanjon ez a gránát, ahol kell. De ha összejön, akár B-re, akár A-ra akar menni a csapat, extra hasznos tud lenni.

Érdemes tehát megtanulni srácok, hátha egyszer még jól jön.

Az elbaltázott gránáttól függetlenül a Heroic behúzta a meccset, és a következő körben a csoportelsőséget is kiharcolták a dánok, így már a rájátszásra készülhetnek Valenciában.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva