Counter Strike

“Egymás hibáztatása helyett a játékra kellene figyelnünk!” – 5 gyors kérdés GuardiaN-hoz


A vasárnap induló Major előtt a Na'Vi csapata az egyik legnagyobb kérdőjel.

A legutóbbi Majoron a Na’Vi brutálisan bekezdett, sima 3:0-val vitték a csoportkört, aztán a rájátszásban azonnal ki is estek a későbbi győztes Astralis ellen.

Azóta a jó eredmények elkerülik a csapatot, pedig lassan már egy éve kialakult a mostani lineup. Szinte mindent kipróbáltak már, amit lehet, új edző, új AWP-s szerepek, új irányító, de egyszerűen nem akar összejönni a nagy áttörés. Talán majd most!

A Cybersport elkapta 5 villámkérdésre a csapat magyar származású AWP-sét, GuardiaN pedig készségesen válaszolt a csapat körüli legégetőbb problémákra.

Valami nem mindig okés, de vajon mi?

Harrison Liao: Miben kellene a legnagyobbat fejlődni a Majorig?

GuardiaN: Egymás hibáztatása helyett a játékra kellene figyelnünk! Persze fontos, hogy megértsük az egyes helyzeteket, hogy tudjuk, mi volt a hiba. De aztán el kell engedni őket, mert ott a következő kör. Emellett természetesen nem ártana többet is CS-zni, de jól haladunk.

Nem volt hiába a két hetes bootcamp, hihetetlen formában a Na’Vi – gamer.hu

Folyamatosan lendültek bele a játékba, de mostanra már szörnyeteg üzemmódban nyomják. De vajon mi a titok? Az utóbbi fél évben igen keveset lehetett hallani a Na’Vi ötöséről. A januári Major Top8 után mintha egyszerűen eltűntek volna, pedig jó pár versenyen szerepeltek, csak az eredmények nem jöttek.

Harrison Liao: Sokak szerint a Na’Vi szekere már lefele megy, te hogy látod?

GuardiaN: Pont ellentétesen. Az igaz, hogy nehéz időszakon vagyunk túl, mind csapatként, mind sok játékosunk egyénileg. Közel sem gyakorlunk annyit, mint egy bajnokesélyesnek kellene, de ha ez fixálódik, megmutatjuk mit is tudunk valójában.

Entry, vagy nem entry, ez itt a kérdés

Harrison Liao: A metában agresszívan pickelő AWP-sek és passzívan letartós stílusúak is bőven akadnak, szerinted melyik a kifizetődőbb jelenleg?

GuardiaN: Egy potenciális entry megszerzése óriási lökés az adott körben, hiszen máris 4v5-ben kell gondolkodni. Bármelyik mapon vagyunk, bármelyik oldalon, ez mindig jól jön. Szóval én teljesen az agresszív stílusban gondolkodom, a Majoron igyekszem is megmutatni, mennyire jól megy.

Harrison Liao: Pár napja toxic-nak nevezted a közösséget a profikkal szemben, ez honnan jött?

GuardiaN: A szurkolók azt hiszik, ők bármit bekiabálhatnak, beírhatnak nekünk, azt mi szó nélkül tűrjük majd. Ha pedig visszaszólunk egyből jön hogy “Mi a fene? Egy profi nem csinálhat ilyet!” Hát dehogynem, semmilyen szabály nem köt minket arra, hogy ne reagáljunk. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző.

Néha már kiégeti őket a sok CS

Harrison Liao: Nehéz az élet fullos CS:GO fókusszal?

GuardiaN: Hiányzik, hogy a haverokkal mást is játsszunk, de a versenyekre való készülés miatt le kellett tenni ezt a vonalat. Egy játékosnak kell, hogy kiszakadjon néha a CS-ből, ebben az is benne van, hogy mással jásztunk. Semmi nincs abban, ha leülünk kicsit Dota-zni, szóval igen hiányzik.

Az interjút eredeti nyelven az alábbi linken olvashatjátok.

Nyitókép: CSGO Wallpapers

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva