Counter Strike

Minden idők legrosszabb profi meccse – Reddit Confirmed!


A DH Valencia kiesési rangadóján életük legrosszabb meccsét játszották a csapatok, ez 100%

Bosszantó hibák, nem egy, de nem is csak két elbukott 2v5 szitu, teamkill-hegyek és öngyilkosságok. Amit csak el tudtok képzelni, itt tényleg minden volt!

Az első pályán 9 körös hátrányból álltak fel a franciák és nyertek 3:12-től 16:14-re, ekkor a Misfits-re jött a savazás. A látottak alapján jogosan.

Aztán Overpass-on már 16:6-ra ők aláztak, ekkor az EnVy haterek voltak hangosabbak, a ScreaM-szurkolók pedig csak pislogtak.

A döntő pálya Train volt, ahol ismét bekezdett a Misfits. Vagyis inkább úgy mondanánk, ismét kritikán aluli módon játszott az EnVy, igen ez így pontosabb.

14:6-ra vezettek ShahZaM-ék, aztán megint náluk jött a rövidzárlat. Happy-ék meg szépen feljöttek 14:14-re, hogy végül aztán az utolsó körben elbukják a győzelmet.

15:14-re vezettek, 2v4 a pályán, és elrontották. Jöhetett a hosszabbítás, ahol aztán megint jött a fordulat. Az EnVy lefagyott, a Misfits-nek két meccspontja is volt.

Jön a meglepi, ők is benézték, zsinórban nyert 5 kört az EnVy, így most nekik jöhetett 3 meccspont. Kabaré! Végül kínkeserves szenvedéssel az EnVy nyert 22:18-ra, de ha őszinték akarunk lenni, mindkettőnek ki kellett volna esni egyszerre.

Sokak szerint ugyanis minden idők legrosszabb profi meccse volt, ezzel pedig nehéz is lenne vitatkozni.

Envyus vs Misfits might be the worst game that i’ve watched so far in the pro scene from GlobalOffensive

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva