Counter Strike

Interjú egy cheat fejlesztővel “Az öntanuló Anti-Cheat már működik!”


Kíváncsi vagy miért ilyen a VAC és miért jobb az ESEA és a FaceIT? Mi az a reportbot? Namazso mindenre válaszolt, ami cheat témában érdekelhet.

Még az elején tisztázzuk, csalni rossz! Más játékát elrontani helytelen! Az interjú alapja pusztán tényfeltárási szándék, hogy jobban megismerjük ezt a részét is a játéknak.

Még korábban kezdtem el utánajárni annak, hogy miért szaporodtak el a cheaterek. Ez azóta nem hogy visszább esett volna a csalók száma, hanem egyre többet találkoztam velük. A korábbi interjú után jelentkezett namazso, aki a legügyesebb magyar cheat fejlesztő, hogy szivesen mesélne a dologról. A tudása pedig hatalmas a CS:GO-ról, úgy hogy mindenképp szerettem volna egy interjút vele, kellően izgalmas is lett!

Namazso szerint pont a vásárlók miatt nem tud a VAC jobban működni, ugyanis nem vagyunk hajlandóak elviselni egy játéktól azt, hogy a gépünkről bármilyen adatot elküldjünk a Valve-nak, korábban volt is egy eset, amikor a Valve szerverei felé elküldte a játék, a felhasználó által pár nemrég látogatott weboldal címét. Nem nagy ügy, ugye? Mégis akkora felháborodás volt miatta, hogy végül ki kellett venni. Szóval részben mi vagyunk az okai annak, hogy a VAC olyan amilyen.

Ha szeretnél biztos lenni abban, hogy nem csalók ellen fogsz játszani, akkor a FaceIT vagy az ESEA klienseit kell keresned.  Ekkor viszont szembe kell nézned azzal, hogy a számítógépedről elküldhetsz bármit ezeknek a cégeknek.

Forrás: VAC-Ban.com

A legutóbbi pár ban hullám pedig rávilágított arra, hogy az öntanuló Anti-Cheat már működésbe lépett. Ezt leginkább az overwatch banok potenciális növekedése jelzi, valami egészen biztosan megváltozott a rendszerben.

Tehát, ha most elkezdjük pörgetni az Overwatch rendszerét, nagyobb valószínűséggel fogunk csalót kapni, mint korábban.

Szóval a legtöbbet úgy tudunk segíteni, hogy megnézzük ezeket a demo-kat, majd ha valóban csalóval találkozunk, akkor jelentsük azt. Ezt a Valve-nak sokkal jobban kellene sugallnia, hogy a játékosok forgassák az overwatch-ot, mivel a legtöbbünk már rég belefáradt a csalók elleni harcba.

A másik lehetőség pedig, hogy váltunk a FaceIT-re, ami ingyenes, cserébe le kell mondanunk a pálya választás lehetőségéről. Vagy megyünk az ESEA-ra, ami fizetős, cserébe ott szinte egyáltalán nincsenek csalók.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva