Counter Strike

Mir a saját meccsén kapott ládát és ezeket a dropokat kaptátok Ti!


Alig ment le pár meccs és máris történt egy egészen fura dolog. Mir a saját meccséről kapott ládát!

Sokan vannak, akik a kezdetek óta nézik a major-öket, de még egyetlen souvenir drop-ot sem kaptak. Erre itt van mir, aki a Vega Squadron-ban játszik és a saját meccséről kapta a ládát, amin ráadásul a csapattársa, hutji aláírása található.

Mindössze 2 kört hoztak le Nuke-on, mégis a saját csapattársa aláírását kapta, azért ez nem semmi. Ráadásul a láda ára sem olyan rossz, jelenleg 7$ felett megy el, na nem mintha a stickerekből nem jönne össze elég pénzük. Az inventory-ját itt nézheted meg.

Ennek örömére körbenéztünk kicsit a magyar csoportokban, hogy mi magyarok mennyire vagyunk szerencsések és már ez a pár pálya alatt is voltak olyanok, aki kapott ládát.

László egy 2,6 $-os Inferno ládával lett gazdagabb, ami nem is rossz, főleg ahhoz képest hogy ingyen kapta.

De itt van Márk, aki szintén szerencsésnek mondhatja magát, hiszen szintén az első pár meccs alkalmával már kapta is a drop-ot, az ő  pénztárcája már 3.7 $-ral bővült.

Ezidáig – a nézők nagy bánatára – még nem volt Cobblestone, így a 20-40 $-os dropok sem voltak, de ez remélhetőleg megváltozik hamarosan! Az ár majd attól függően fog változni, hogy milyen gyakran fogják a pályát játszani, de a 40 $ simán összehozható.

Ti kaptatok már ládát?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva