Counter Strike

Vége a BIG bugnak, a csapatok megegyeztek!


A gentleman egyezménybe mindenki belement, úgyhogy szándékosan nem fogunk találkozni a jövőben a BIG-ről elhíresült buggal elvileg.

A PGL Major-ön résztvevő mind a 16 csapat megegyezett abba, hogy nem fogja a guggoló ugrást használni szándékosan, amit a FaZe – BIG összecsapáson, a BIG előszeretettel használt. Majd a Cloud9 ellen is bevetették, ám ott már kevésbé nagy intenzitással, tehát nem erre épültek a konkrét stratégiáik.

Forrás: HLTV

Habár a PGL főadminja, Yehor “pANdA” Kolomiets azt nyilatkozta, hogy a szabályzat nem tiltja ennek a hibának a kihasználását, így nem tiltotta a használatát, ennek ellenére a játékosokat rendkívül zavarta az ügy. Ennek egyrészt hangot is adtak, twitteren főként, illetve egymás között gentleman egyezményt kötöttek, aminek a lényege az volt, hogy nem használják a meccs során a BIG bugot.

 

 

A PGL engedélyezte a BIG által használt ugrás bugot – gamer.hu

Jött a hivatalos megerősítés, nincs tiltva az ugrás bug, nem lesz újrajátszás. A PGL Major legfelkapottabb momentuma idáig, a BIG által használt guggoló ugró bug, ami segítségével aki ugrik, az láthatja az ellenfelét, ám az ellenfél ebből semmit nem vesz észre. Készült is egy videó erről, hogy pontosan hogy is néz ki az eset.

 

A Cloud9 – BIG mérkőzésen a C9 is megpróbálkozott ezzel, ám a BIG poénnak vette, így nem erőltették az amerikaiak. Ám végül a BIG is belement abba, hogy ne használják ezt a bugot, így végül mind a 16 csapat megállapodott arról, hogy többé nem használják ki a játéknak ezt az adottságát, ugyanis nem fair egymással szemben.

Ennek ellenére mégis belefutottunk már alkalomadtán, hogy egy-egy játékos így szerzett információt, még a mai meccseken is.

 

 

Forrás: HLTV
Borítókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva