Overwatch

Jövő héten érkezik Doomfist, új videó is jött róla


Megjelenési dátumot kapott az Overwatch 25. játszható karaktere.

Két hete már annak, hogy a legújabb Overwatch-karakter, a régóta várt Doomfist bekerült a játékba. Igaz, még csak ideiglenesen, hiszen ezekben a napokban szokás szerint a PTR-szervereken lehetett tesztelni a háttérsztori gonosztevőjét, a 25. játszható hőst.

Most végre kiderült az is, hogy meddig kell várniuk azoknak, akiknek nem adatik meg, hogy a tesztkörnyezetben próbálgathassák a karaktert: bő egy hét múlva, július 27-én fog bekerülni a játékba Doomfist. A Blizzard a bejelentés mellé egy új videót is vágott nekünk, melyben a fejlesztők beszélnek a hős születéséről. Kiderül például, hogy Doomfist egyike azon kevés karakternek, amely pusztán egy névből született, és hogy egy olyan hőst szerettek volna alkotni, aki olyan, mintha egy verekedős játékból lépett volna elő.

Doomfist esetében valóban a közelharcon van a hangsúly, sőt, igen komoly kombólehetőségek is vannak vele, így kicsit tényleg olyan vele játszani, mintha egy bunyós játékot tolnánk. Ha szeretnél megismerkedni a képességeivel, akkor a korábbi írásunkban minden fontosat megtudhatsz róla:

Oda csap, ahova köll! – Ismerd meg Doomfist összes képességét

A fentiek valamelyest változtak azóta, a PTR-tapasztalatok alapján ugyanis picit finomhangolni kellett Doomfisten. Mostanra azonban úgy tűnik, hogy készen áll a hős arra, hogy bemutatkozzon. Tessék tehát készülni, hiszen hamarosan újabb komoly impulzust kap a meta!

Borító: Doomfist

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva