Counter Strike

Kaptam Souvenir dropot! Mikor érdemes eladni?


Kaptál egy dropot? Szuper, de ne add el azonnal, hiszen kereshetsz is rajta több eurót és ehhez semmit sem kell tenned!

Általánosságban elmondhatjuk azt, hogy ha már meccs közben észreveszed hogy kaptál akkor még nem érdemes eladni, hiszen folyamatosan dobálja az adott ládát így nő a kínálat ami azt eredményezi hogy egyre olcsóbb lesz az adott láda.

A ládák árát leginkább a bennük rejlő skin befolyásolja leginkább, ezért olyan értékes a Cobblestone láda, mivel abban van a Dragon Lore. Illetve ezért alacsonyabb a Train láda ára, mivel abban jóformán semmilyen drága skin nincs.

Ha kaptál egy ládát azt érdemes éjszaka eladni ~3-4 óra között, ugyanis ilyenkor az Amerikai régiókban „csúcsidő” van, ellenben Európában nem tesznek fel új ajánlatokat általában, így a ládák ára általánosan feljebb megy, akár 4-5 Eurót ezen simán nyerhetünk. Mellékeltem egy ábrát is, itt az idei Krakkói Cobble láda látható, amikor dobta megőrült mindenki a hatalmas értéktől, így 23€-ért mindenki eladta, ám aki hajnalban adta el, az jól járt, hiszen 27 felett ment már el. Ez azért speciális eset, mert kevés Cobblestone volt még a Major alatt idáig, szóval reggelre még jobban felment az ára, ugyanis hiány alakult ki a piacon, ám ez nem mindig van így. Általánosságban a hajnali órákban éri el a csúcsot.

Cobblestone: Dömping esetén 23€, reggelre 28

Ha keveset volt játszva az a pálya ahol a ládád kaptad, akkor érdemes lehet hamarabb megszabadulni tőle, mielőtt dömping lesz és tele lesz adott ládával a piac (pl. Cobblestone). Viszont ha bátrabb vagy megvárhatod az éjszakát és ha nem volt az adott pálya, akkor valószínűleg fel fog menni az ára, vagy ha esetleg mégis az a pálya lesz, akkor amint megtudtad egyből add el, így minimalizálod a „veszteséged”.

Érdemes befektetni ládákba?

Ez nagyon összetett kérdés. Ha nagyon ráértek fél év alatt jó eséllyel egy Cobble láda ára nőhet ~10-20 Eurot, ez azt jelenti, hogy ha megveszed 20-ért, el tudod adni a steam haszon mellett legrosszabb esetben 26 €-ért, ha neked megér ennyit akkor máris veheted.

Így lesz 20 €-ból 40 | Cobblestone Atlanta

-Megéri kinyitni a ládát?

-Ha csak nem kuLi vagy akkor 90% nagyjából hogy nem éri meg. Ne feledjétek hogy a Cobble ládából is simán dobhat egy 20 centes Dual Beretta Briar-t, vagy Ump Indigot és a gyakorlat sajnos azt mutatja hogy általában ezeket is dobja.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva