Counter Strike

Tanítványból mester, dev1ce lájtszotta FalleN-t a pályáról


Dev1ce jó formában volt, FalleN szerint túl jóban, de nézzük is hogy mi történt.

Mindannyiunknak van valaki, akitől akarva-akaratlanul is, de tanulunk a játék során. Ha nem nézünk profi meccseket, akkor a barátainktól vagy az ellenségtől lesünk el előbb-utóbb mozdulatokat, amit felhasználunk a játék során. Dev1ce sem különbözik ebben tőlünk, ám ő minden áron az általa legjobbnak tartott AWP-stől szerett volna tanulni, aki nem más mint a brazil játékos, FalleN. Még júniusban, Twitteren tudatta mindenkivel dev1ce, hogy amióta az AWP-t forgatja, azóta FalleN legjobb jeleneteiből, illetve a gameplay-ei alapján szívta magába a tudást.

Aki pedig nem hitte el, az a Majoron saját szemével is meggyőződhetett erről. Vélhetően szegény FalleN is csak ekkor értette meg igazán, hogy a negyeddöntőben miért tudta minden gondolatát dev1ce:

Na de mennyi az annyi?

Dev1ce 17 alkalommal ölte meg a mérkőzés során FalleN-t, míg FalleN csupán 7-szer tudott a dán játékoson felülkerekedni. Amihez persze közrejátszik az is, hogy FalleN nem hozta élete formáját, 28-38-ba volt a második pálya végén, míg dev1ce 53-30-al az első lett a tabellán, így az MVP-je is ő lett az Astralis – SK összecsapásnak.

Az Astralis így behúzta a győzelmet, méghozzá 2-0-ra, amire egyáltalán nem számított senki sem, hiszen az SK-t a legtöbben a döntőbe vártuk.
Borítókép

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva