Gaming

Mia Khalifa bebizonyította, hogy a Twitch jobban fizet mint a pornó


Mia egy ideje kiszállt a pornóiparból, miután a csúcsra ért. Megnéztük hogy mivel tölti azóta az idejét.

Aki nem ismerné Miát, ő volt az első nemzetközileg is ismert közel-keleti pornószínésznő, 2014.-ben kezdte az ipart és decemberre a PornHub keresési listáján már első helyen szerepelt. Akkora hírnévre tett szert, hogy a szülei is elhatárolták magukat a tevékenységétől. Majd 2016-ban bejelentette, hogy visszavonul, mert csalódott a pornó iparban.

A Twitchen le sem kell vetkőzni és többet lehet keresni mint a pornóval, bár csak egy ideig, ha szarul játszol vagy nem elég szórakoztató a műsor. Ám Mia amellett, hogy jól néz ki, még teljesen jó arc, nem is ügyetlen, szóval népszerűek az adások.

NHL, NBA és az Until Dawn, amivel a legtöbbet játszik mostanában. A fenyegetések, amik elérik, pedig nem igazán érdeklik.

“Már kaptam fenyegetést az ISIS-tól is, szóval a 14 évesek a twitch-en nem igazán tudnak meghatni”

Persze a követői nagy részét az IRL bejelentkezéseivel érte el, korábban írtunk arról, hogy nagyon felívelőben ez a szekció a Twitchen, egyre többen nézik és egyre többen közvetítenek direkt ilyen tartalmakat. Jelenleg közel 200 000 követője van már, pedig csak nemrég kezdte. Az első este több, mint fél millión nézték meg, van itt főzőműsor, edzések, vásárolgatás, ruhabemutatók, népszerűsége pedig töretlen.

Végül még pár szó Miától:

“Nem azért kezdtem ebbe az egészbe bele, hogy bekamuzzam hogy tudok játszani, mellette pedig félmeztelenül eladom magam, nem. Hiszem, hogy sikereket tudok elérni itt is és átadni valami olyasmi tudást másoknak, amit idáig nem tudtak.”

Mia csatornáját itt találjátok: MiaKhalifa
A vele készült interjút pedig itt: RollingStone

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva