Overwatch

Úgy néz ki, az egyik legjobb csapat is beszáll az Overwatch League-be


Állítólag nagyon közel a megegyezés a Blizzard és az EnVyUs között.

Hét csapat helye már biztos az ősszel startoló Overwatch League-ben: az amerikai régió öt, Ázsia pedig további két helyre csapott le eddig a globális bajnokságban. A Blizzard azonban nemrégiben úgy nyilatkozott: biztosan várhatóak még további csatlakozók a liga startjáig. Az eddigi városokról és a tulajokról korábbi cikkünkben olvashattatok.

Az arcok az Overwatch League csapatai mögött

Nagyon úgy néz ki, hogy meg is van a következő csapat: az ESPN értesülései szerint a Team EnVyUs vásárolhatja meg a texasi régiónak járó helyet, akik Austin és Dallas városait képviselnék. A híresztelések szerint közel a megegyezés, a korábbi helyekhez hasonlóan pedig itt is 20 millió dollárról szólhat majd a biznisz – írja az ESPN.

Az EnVyUs csatlakozásával nemcsak egy esport-gigász lépne be a ligába, hanem egyben egy olyan szervezet, amelynek már most is van egy nagyon sikeres Overwatch-csapata. HarryHookék egyértelműen ott vannak a világ élvonalában: megnyerték például az OGN Apex első szezonját (egyetlen nem koreai csapatként), de az MLG Vegas 2016 negyvenezer dolláros fődíja is az ő ölükben landolt.

A korábbi hét befektető és szervezet kapcsán még nem jelentették be, hogy állnak majd fel az Overwatch League-ben, kik lehetnek azok a játékosok, akik a csapatokat alkotják majd. Az EnVyUs belépésével azonban már egy bizonyított roster csatlakozhatna a bajnoksághoz, ezzel is emelve annak leendő színvonalát. Várjuk a hivatalos fejleményeket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva