Counter Strike

Hol a legolcsóbb a CS:GO?


Utána jártunk, hogy hogyan lehet a legolcsóbban megvenni a kedvenc játékunkat.

A CS:GO-t lehet imádni és gyűlölni is, de aki hosszabb ideje játszik az tudja, hogy a gyűlölet hamar elszáll és már ülünk is vissza játszani. Alapvetően a 14 € a játék, ami közel sem nevezhető soknak, de ennék sokkal olcsóbban is megkaphatjuk. Aki régóta játszik, az tudja hogy volt már 2 € is 2014-ben, aki akkor bevásárolt, az biztosan jól járt, ugyanis azóta nem volt ilyen alacsony a játék ára egyszer sem.

Ami meglepő, hogy alapvetően nem mindenhol ennyit kérnek el a játékért, ugyanis az ára régiónként változik. Minket sajnos az EU régióba sorolnak, amivel a Steamen ugyan annyiért vehetjük a játékokat, mint bármely más EU-s ország, így a legdrágábban vásárolhatunk meg mindent a Steam áruházából. Ezért van az, hogy gyakran olcsóbb a bolti dobozos játékot megvásárolni, mint Steamről bármit.

Na de nézzük, az oroszoknál a legolcsóbb, csupán 6,34 €-ba kerül, a braziloknál is hasonlóan olcsó, ott 6,77 €-t kérnek érte. Ami vicces, hogy az amerikaiaknak, de még az angoloknak is olcsóbb a játék, mint nekünk. Aki merész, az VPN-el vásárolhat, így 1900 Ft környékén is megúszhatja, orosz verzió esetén.

Aki a biztonságosabb verziót választja, az pedig szétnéz a híresebb viszonteladói piacokon, mint például a G2A, cdkeys vagy a Kinguin. Persze ezeken is meg kell nézni, hogy kitől vásárolunk, egy több visszajelzéssel rendelkező eladóval valószínűleg nem lesz semmiféle probléma, megéri emiatt pár forinttal többet áldozni rá. Ezek a fent említett oldalak gyakran akcióznak is, épp most is van egy akció a Kinguinen.

Így az eredeti 14 €, ami nagyjából 4200 Ft környéke, megszerezhetjük 3400 Ft-ért is, ám a Kinguinnál is meg lehet olcsóbban szerezni, méghozzá a G2A-ról, ahol nincs semmiféle akció, mégis alapból olcsóbb, mint a Kinguin.

Innen pedig már 3000 Ft környékén miénk lehet a CS:GO, ami 1200 Ft-ot hagy a zsebünkben. Nem is rossz.

Persze ez jár némi kockázattal, de a tapasztaltabb eladókban nem fogunk csalódni, főleg a 160 000 feletti megkötött üzlet erre a bizonyítékuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva