League of Legends

A Star Guardian csapat új játékmóddal érkezik – Jön az Invázió!


Nem csoda, hogy sorra bővül a banda, hiszen elkel a segítség, ha a Föld biztonságát földönkívüli erők hada veszélyeztetik.

Az Invázió játékmód hamarosan lezuhan az égből, egyenesen a PBE szerverre! A legújabb módozat PvE lehetőségeket kínál, ráadásul több térképen.

Hogy mire kell számítani?

Röviden, tömören: A Star Guardian hősök űrdolgok ellen harcolnak.

Az Invázióban 5-en eshetünk neki barátainkkal Valoran városának megvédésének. Ha teljesítettük a kiszabott feladatot, minden menet végén egy Főellenség várja a játékosokat.

Egy pillanat a játékból (Forrás: facebook.com)

Lássuk a gyakorlatot

Minden menet 7 darab kisebb feladatból áll, s a feladatok teljesítésének végén lehetőséget kapunk legyőzni a támadók vezérét. Ha teljesítettünk egy feladatot, kapunk egy kis időt elkölteni a megszerzett aranyunk. Amint készen állunk és mindenki felkészült a következő rohamra, akkor egy nagy csillagra kell a csapatnak kattintatnia, ami egy rövid töltési idő után elrepíti a hősöket a következő feladathoz.

A kis bolt és a csillag (Forrás: facebook.com)

A feladataink 4 komolyabb kategóriából érkezhetnek. Lesz Survival mód, Escape mód, Defense mód és a végén egy Boss kör.

Survival – Túlélő mód

  • Egészen egyszerűen, ahhoz hogy sikerrel járjunk le kell győznünk minden ellenséget
  • Valószínűleg a szörnyek hada bizonyos hullámokban fog ránk törni, így ne lepődjünk meg, ha egy hullám utolsó lénye után még mindig nincs vége a körnek. Így feltehetően érkeznek még…

Escape – Menekülés mód

  • Jussunk el csapattársainkkal egy kijelölt pontra
  • Ha bárki a bandából eléri a kimenekítő pontot, teljesítve lesz a kör
  • Egy burok alatt fogunk harcolni a társasággal, így arra nem lesz lehetőség, hogy mindenki szabadon rohangáljon, fontos lesz a csapatmunka!
  • Ha valaki a burkon kívül kerül, folyamatosan erősödő sebzést fog elszenvedni. Tehát nem éri meg…
A kimenekítés egy utolsó képkockája (Forrás: facebook.com)

Defense – Védekező mód

  • Társainkkal a már előbb megismert burok alá rekedtünk, nem lesz esély kijutni belőle, de az ellenfeleink könnyűszerrel bejuthatnak.
  • A feladat egyszerű, a megadott kis területen kell visszavernünk az ellent.
  • Ha kimozdulunk a zónából, ugyancsak komoly sebzést szenvedünk el.

Igazából ez a mód inkább tűnik túlélőnek, mint a Survival. Ha konkrét játékmenet videót is kapunk, akkor majd újragondoljuk!

Boss – Főellenség

A negyedik, s egyben utolsó lehetőség az utolsó körünk is lesz a játék során. Győzzük le az űrlények vezérét, s hozzunk békét Valoran városába!

Az ellenségeink (Forrás: facebook.com)

A szörnyek, akikkel harcolni fogunk lehetséges, hogy ismerősek lesznek. Van itt minden, ami a Voidból előmászhatott. Cho’gath, Skarner, Rek’sai, Kha’Zhix, Vel’koz, Kog’Maw, sőt még a Rift Herald unokatestvérei is kiveszik a részük Valoran ostromából. Utóbbi például a Főellenség székét foglalta el.

Mi lesz az elesett hősökkel?

Karaktereink segítségére lesznek az Élettöltő pakkok, amik kijelölt helyeken fognak termelődni. Ha ezt valaki felveszi a csapatból, mindenki kap vissza a hiányzó életéből és manájából valamennyit.

Ha minden kötél szakad és valaki elvesztette minden életerejét és úgy döntött a harc helyett inkább fűbe harap, társainak lehetősége lesz újraéleszteni a szerencsétlenül járt harcost. Természetesen semmi sincs ingyen, az “Élesztő” a saját életpontjaiból ad az elesett társnak, az pedig ennek arányában lép újra az élők körébe. Az élesztés után mindkét résztvevő karakter egy rövid ideig sebezhetetlenséget kap.

Onslaught!

Az Onslaught, vagy magyarul Támadás mód a nagyon hard-core játékosoknak lett kitalálva. Ugyan azt a küldetéssorozatot kell elvégezni, amit normál nehézségi szinten, csak itt éppen sokkal több ellenfél ellen, akik ráadásul még sokkal nagyobbat is ütnek.

A legújabb Star Guardian modellek (Forrás: surrenderat20.net)

 

Nyitókép: surrenderat20.net

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva