Hearthstone

Erre érdemes odafigyelned, ha Hero Legendary-t szeretnél


Nem mindegy a sorrend! Mutatjuk, mivel érdemes kezdeni a Frozen Throne megjelenésekor.

Péntek reggel, itteni idő szerint hajnali 5 órakor jelenik meg Európában a Knights of the Frozen Throne, ami két dolgot jelent:

  • Ekkortól lehet majd bontogatni a csomagokat
  • Ekkor nyílnak meg az egyszemélyes kalandok, első körben a Prologue, illetve az első szárny, benne 3 boss csatával

Fontos tudnivaló, hogy utóbbiért jutalmak járnak: a Prologue teljesítéséért egy véletlenszerű Hero Legendary, az első szárnyért pedig egy Frozen Throne pakk.

Joggal merül fel a kérdés: melyikkel érdemes kezdeni, a bontással vagy a Prologue-gal? Elsőre talán butaságnak hangozhat a dilemma, pedig nem az: egyáltalán nem mindegy, hogy melyiknek vágsz neki elsőnek. Ha ugyanis az új Death Knight hősökre gyúrsz, akkor mindenképpen a bontogatással kezdd a napot! Elmondjuk, miért.

Forrás: Heartstone

A kiegészítőben összesen 23 Legendary lap van, ebből 9 Hero kártya. Könnyen kiszámolható, hogy nagyjából 39% eséllyel bontod ki valamelyik Death Knight hőst, amikor esik az első Legendary. Ez azonban csak akkor igaz, ha a bontással kezdesz! Ha ugyanis előbb a Prologue-ot csinálod meg (amiért garantáltan jár egy véletlenszerű Hero kártya), akkor utána már csak 8/22, vagyis körülbelül 36% eséllyel fogsz kinyitni egy újabbat, miután duplikációt nem bonthatsz.

Leegyszerűsítve: ha előbb bontasz 10 pakkot, és utána csinálod meg a Prologue-ot, akkor nagyobb eséllyel lesz két Hero Legendary-d, mintha fordítva csinálnád.

Lényeg tehát annyi, hogy ha a Hero lapokra vágysz, akkor a bontással kezdj, hiszen ekkor a legjobbak az esélyeid. Ha viszont épp ellenkezőleg, valamelyik másik Legendary kártyát szeretnéd nagyobb eséllyel kibontani, akkor a Prologue teljesítésével érdemes kezdeni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva