Dota 2

TI7: bajban az előző Major Top 4 csapata


Már senki sincs a felső ágon a The Kiev Major legjobb csapatai közül, sőt, akad olyan, aki már ki is esett.

Egyre inkább fokozódnak az izgalmak Seattle-ben, hiszen túl vagyunk a Main Event harmadik napján is a The International 2017-en. A csapatok fele már búcsúzott, így a nagy küzdelmek mellett immáron drámából is jutott bőven!

A szerdai játéknapon eldőlt, hogy kik játszhatják a döntőt a felső ágon. A Newbee 2:1-re legyőzte  az Invictus Gaminget, míg az LGD.ForeverYoung a Virtus.pro ellen tudott győzni 2:0-ra, így immáron biztos, hogy a B csoport két legjobb csapata fog megküzdeni a nagydöntőbe jutásért. A Newbee vs. LGD.ForeverYoung meccset itteni idő szerint péntek este rendezik majd.

Addig sem unatkozunk majd persze, hiszen az alsó ágon egyre élesebb a helyzet. Az Execration, a Cloud9, az Infamous és az iG Vitality már az első napon búcsúztak két vereséget követően, őket követték a második napon a Team Secret és nagy meglepetésre az Evil Geniuses. Szerdán pedig újabb két együttes búcsúzott: a TNC Pro Team és a Digital Chaos is kiesett a versenyről.

Forrás: Twitter

Ma este Team Liquid vs. Team Empire (19:00), valamint OG vs. LGD Gaming (22:00) összecsapásokkal folytatódik a TI7 az alsó ágon. Akik itt kikapnak, szintén búcsúznak, a két győztes pedig a Virtus.pro-val, illetve az Invictus Gaminggel játszhat az életben maradásért – ezek közül az egyik meccset szintén lejátsszák még a hajnali órákban.

Egyre inkább szorul a hurok, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy akár teljesen ki is cserélődhet az élmezőny a legutóbbi Majorhöz képest. A The Kiev Major győztese, az OG még próbál kapaszkodni az alsó ágon, akárcsak a Virtus.pro és az Invictus Gaming, az Evil Geniuses azonban már búcsúzott. Meglátjuk, hogy a maradék három csapatból eljut-e valaki a döntőig!

Forrás: Liquipedia

Borító: Twitter

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva