Counter Strike

Szavazás: Top10 női CS:GO játékos, ezúttal nem skill hanem csakis külső alapján


A nyugalom megzavarására tökéletesen alkalmas képek következnek, a végég aki még bírja szavazzon, hogy kiderüljön ki a magyarok favoritja.

Próbálhatnánk elvenni a dolog élét azzal, hogy mennyire ügyesek és megállnák a helyüket a fiúk mezőnyébe is, de ez most nem az a cikk. A skill bár természetesen van nekik, ezúttal másodlagos.

Lehet némelyik játékosról még nem is hallottatok, de itt vannak, gyönyörűek és a szavazataitokra várnak:

Michaela “mimimicheater” Lintrup

Jelenleg a Dynasty Gaming női csapatának játékosa, egy győzelem híján még az FPL-be is feljutott a dán csodalány.

Perrine “Lalitá” Allesiardo

Az LDLC francia származású női játékosát a magánélet is a CS:GO-hoz köti. Amikor éppen nem játszik, Ex6TenZ barátnőjeként tölti napjait.

Darya “dshq” Mishutina

Az orosz játékos a London Conspiracy-ban szórja a frageket, de a nagy áttörést egyelőre még nem sikerült összehozniuk.

Julia “juliano” Kiran

Juliano szintén a Dynasty Gaming játékosa, a már látott mimihez hasonlóan. A svéd lányt egy ideig dev1ce barátnőjeként ismerhettük, de a rajongók örömére azóta megint egyedülálló.

Gabriela ‘gabs’ Freindorfer

Nem csak a fiúk körében menő a CS:GO Brízíliában, erre a BootKamp lánycsapata a legjobb példa. Gabs-ról mondjuk pont nem a Copacabana jut eszünkbe, de talán pont ettől különleges.

Keszeli “nylon” Nikolett

A magyar lány a Team Secret tagjaként szép sikereket ért el, majd hazai ötössel is próbálkozott, jelenleg a Team Expert ötösével készül. A G2-ból ismert SmithZz barátnőjeként keveset van otthon, ha szeretnél összefutni vele, Franciaországban keresd.

Anastasia “Nast1a” Evdokina

A post shared by Nast1a ? (@nast1a31) on

Fogalmunk sincs, hogy az orosz játékos és Karrigan hol és hogyan találtak egymásra, de már évek óta egy párt alkotnak. A boldog románcot számos fénykép igazolja, lassan itt is esküvő lesz úgy érezzük.

Kristina “zon1Q” Stevanovic

Szerb játékosként a Riot Gaming együttesében versenyez, idén eddig elég jól megy neki és aktuális csapatainak, szóval lehet hamarosan a hírekben is találkozunk a nevével.

Zainab “zAAz” Turkie

A közönségkedvenc zAAz sem maradhat ki, a Dynasty Gaming elég szépen termeli a csinos lányokat. Származása szerint svéd játékos, egzotikus külsejét libanoni felmenőinek köszönheti.

Sheila “pterodactylsftw”

A post shared by Sheila (@pterodactylsftw) on

Nem véletlenül hagytam a végére, nálam ő az abszolút győztes. Többek között azért, mert az egyik macskáját AWPurr-nak hívja, egyszerűen zseniális!

Én már letettem a voksom, de mi a helyzet veletek? Lehet szavazni, kinek ki a kedvence:

Nyitókép: Instagram

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva