Counter Strike

3500 szavazat után természetesen Niki a győztes, brazil és svéd dobogósokkal


Azt eddig is tudtuk, hogy a magyar lányok a legszebbek, de az csak most derült ki, hogy a Ti listátokon ki a második és a harmadik.

Ha egy kis emlékeztetőre szorultok, gyorsan fussátok át, melyik 10 női CS:GO játékosra lehetett szavazni, és utána jöjjön is a végeredmény!

Szavazás: Top10 női CS:GO játékos, ezúttal nem skill hanem csakis külső alapján – gamer.hu

A nyugalom megzavarására tökéletesen alkalmas képek következnek, a végég aki még bírja szavazzon, hogy kiderüljön ki a magyarok favoritja. Próbálhatnánk elvenni a dolog élét azzal, hogy mennyire ügyesek és megállnák a helyüket a fiúk mezőnyébe is, de ez most nem az a cikk. A skill bár természetesen van nekik, ezúttal másodlagos.

A mezőny erősen ketté osztódott, hiszen 5 lány szinte alig kapott voksot. Dshq, Lalitá, zon1Q, Nast1a és meglepő módon zAAz is csak 10% alatti részét kapta meg a szavazatoknak. Sőt, az öt lány számait összeadva sem túl erős az eredmény: 14% lenne egyben számolva, ami az ötödik helyre lenne csak elég.

Az ötödik hely pterodactylsftw-hoz került 11%-al, míg a dobogóról éppen hogy lecsúszott mimi 16/-al.

A dobogóra így juliano, gabs és nylon állhattak fel, a győztes természetesen a hazai pálya előnyét élvező magyar lány lett.

Köszönjük mindenkinek a szavazatokat!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva