Counter Strike

Kínában személyi igazolvánnyal ingyenes a CS:GO és automatikus a Prime Account


Nem csak megjelent, de egyből ingyenesen elérhető a CS:GO a világ legnépesebb országában, komoly játékos bázis nőhet ki belőle, ha így folytatják.

A kínai terjeszkedés egyik fő elősegítője a Perfect World nevű cég volt, a térség játékosai pedig a legutóbbi update óta csak még többet köszönhetnek nekik.

A Perfect World a CS:GO kínai kiadója, ők segítették a Valve-ot bejutni az országba, ők csinálják a szervereket, ők intézik az anti-cheat kapcsolatokat, egy szóval mindent, még a piszkos ügyeket is.

Mert hogy az itteni csalás nem csak VAC bannal jár!

Tekintve, hogy a CS:GO account összeköttetésben van a kínai játékosok telefonszámával és a bank kártyájával, ha valaki lebukik csalással, az mindegyiket érinti és mindegyiket megjegyzi a rendszer.

Vagyis nem elég egy új account, fixen kell egy új telefon és egy új bankkártya is.

“A gamer világ legrosszabb büntetése, ha valaki ebbe beleszalad” – vélte a Perfect World alelnöke az induláskor.

De a legújabb update arra is rávilágított, hogy a Perfect World jó dolgokat is kipörget a játékosoknak!

Elintézték a Valve-nál, hogy az első CS:GO account mindenkinek ingyenes legyen! Ennek egyetlen feltétele, hogy azonosítsák magukat egy hivatalos irattal a regisztrációkor. És mivel a játékos azonosítása a regisztráció feltétele, egyből meg is kapja a Prime Account mellé járó egyéb extrákat is.

Forrás: Steamdb

Ha ilyen kedvezményekkel indítanak, mi lesz még a jövőben?! Az biztos, hogy a kínai játékosok száma ugrásszerű növekedést hozhat a játék mostanában gyengülő statisztikáiba!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva