Counter Strike

Ez a 3 legfontosabb dolgod, ha te vagy a csapat entry fraggere


A nyitó játékos feladatait könnyű félreérteni, az agyatlan berohanásnál ugyanis sokkal összetettebb ez a szerep.

A team-dignitas szakírója szuper tanácsokkal állt elő a nyitókért felelős playereknek. Hiszen ha egy entry jól teszi a dolgát, és minden körben szállítja az emberelőnyt, félig már nyert ügye van a csapatnak. A kiegyensúlyozott és erős entry dolgát az alábbi dolgok könnyítik meg leginkább:

Legyen terv az entry támogatására

Össze kell hangolni a támogató flash gránátokat, ez talán a legfontosabb. Jókor kell elfordulnod a vakító elől, ehhez pedig tudnod kell mikor és hova dobja azt a társad.

Emellett fontos, hogy mit füstöztek vagy molóztak már el a többiek, ezekre a pontokra kevésbé kell figyelned, hisz az ellenfél is vélhetően kimozdult már onnan.

Fontos továbbá, hogy tudják az utat, amit bejársz, hogy ha elveszíted a párharcot, akkor is gyorsan érkezzen a társaktól a válasz frag.

Jó helyre kell tartani a célkeresztet

Egyszerűnek tűnik, de talán az egyik legfontosabb. A kipickelő játékos előnyéről mindenki hallott már, ha te nézel ki fedezék mögül, míg az ellenfél egy helyben áll, neked kedvez a játék. De csak akkor, ha ugyanolyan jó helyre tartasz, mint ellenfeled, ami viszont rendkívül nehéz.

Minden szöget úgyse tarthatsz le, ebben segítenek az infók és a gránátok. Ha viszont megvan, mit fogsz nézni mikor bemész egy lerakóra, a lehető legjobb helyre kell tartanod.

Előre kell céloznod a népszerű helyekre, ehhez pedig ismerned is kell azokat már a meccs előtt. Prefire pályákon a lövést is gyakorolhatod ezekre az esetekre.

Mindig ideális íven fuss

Ha befutsz egy lerakóra, nem mindegy, hol teszed. Itt is a gránátoknál alkalmazott előre tervezést javasoljuk, egyeztess a többiekkel, merre veszed az irányt!

Fontos, hogy ne szakadj el nagyon tőlük, és akár segíteni is tudjanak. Illetve az is, hogy tarts magadon mindig egy kis fedezéket, dobozok mögé érkezz, ne maradj teljesen tisztán egy percig se. tartsd le ahonnan rád láthatnak, a többit intézik a társak, hogy ne kerüljenek hátba.

Forrás: Team Dignitas

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva