Counter Strike

ESEA vs. MM – Mik a különbségek?


Téged is érdekel, hogy miben más a két rendszer? Összevetettük az ESEA Premiumot az MM rendszerével.

Korábban írtam arról, hogy milyen is az ESEA, ez alkalommal a Matchmaking rendszerével fogom összevetni.

Milyen is az ESEA Premium? – Élménybeszámoló – gamer.hu

Unod a csalókat? Én is, ezért elhatároztam, hogy kipróbálom az ESEA-t és összehasonlítom, hogy miben más, mint az MM. A csalók mindig is problémát jelentettek a Matchmakingbe, de áprilisban még durvább volt a helyzet. Megvan a baráti köröm, akikkel minden este szoktunk játszani, mivel a MM poklát megtapasztaltam már számtalanszor a randomokkal, így nem kockáztatok, inkább megvárom ameddig megleszünk, vagy inkább nem játszok.

 

MMESEA Premium
Tickrate64 tick128 tick
StatisztikaMinimálisRészletes
CsapattársakRandom, kevésbé veszik
komolyan általában
Tryhard, mindent megtesznek
a nyerésért
Anti-cheatVAC,OverwatchESEA Client anti-cheat
JátékmenetRanghoz képest közepesJóval nehezebb, mint a MM esetében
ÁrIngyenes7,99 €/hó

A MM esetében nagyon vonzó, hogy bármelyik barátunkkal tudunk egyből játszani, de ha komolyabban szeretnénk venni a játékot, akkor az utunkba áll pár tényező, mint például a 64 tick, ami közel sem nevezhető pontosnak és akkor a csalókról nem is beszéltünk még, ami sajnos egyre nagyobb probléma a Valve-nál. A korábbi interjúban, amit egy cheat készítővel folytattam kiderült, hogy az ESEA-ra a legnehezebb olyan csalást írni, amit nem kap el a rendszer. A VAC-ot sajnos már az egyszerű mezei copy-pastelők is ki tudják kerülni, ezért van ennyi csaló a Matchmakingben.

Arra viszont mindenki készüljön fel, hogy a meccsek sokkal összetettebbek és nehezebbek lesznek, hiszen nem csak a mi csapatunkban tryhardolnak az emberek, hanem az ellenfélnél is.  Viszont emiatt sokkal jobban lehet fejlődni.

Ezek után van kedvetek kipróbálni? Mert ha igen, akkor az első 10 embernek, akik ezen cikk alá kommentelnek (disqus-on) 1 hetes ESEA Premium kulcsot küldünk, amit az ESEA oldalán lehet aktiválni. Aki esetleg lemaradna, az se csüggedjen, mert lesz még hasonló a közeljövőben 😉

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva