Counter Strike

A következő állomás az egykori csaló, KQLY csapata: 3 kupában is menetel a Nice Gaming


Ez az igazi erőltetett menet. A magyar ötös az ESL Major League, az ESEA és a CEVO mezején egyszerre áll helyt, ráadásul a közelgő ICL is a nyakukon.

A profi mezőnyben szinte mindig van olyan csapat vagy játékos, aki a túlterheltségre panaszkodik a sok egyszerre futó sorozat miatt. Gyakran előfordul, hogy vissza is lépnek egy-egy versenyről, vagy el se indulnak olyan tornán, ami már túl sok lenne. A totális kiégés senkinek sem hiányzik…

De az biztos, hogy a magyarok nem ezt a stílust képviselik, legalábbis a Nice Gaming srácai biztosan nem. A Sebi, markk, remaiN, Camper és SzarvasMarha által alkotott ötös jelenleg egyszerre 3 kupában vitézkedik, mellette pedig az ICL-re készülnek!

A CEVO 13. szezonjának mezőnyében ellenfélre várnak, az ESEA Season 25-ben és az ESL Major League selejtezőjébe viszont már javában belecsaptak!

Előbbiben az oXzone elleni Top16-os meccs a következő állomás, az ESL kvalin pedig a KQLY-val felálló Vexed is összejöhet a decider meccsen. Ha ezt nyerik, bejutnak a főtáblára.

Forrás: ESL

A magyar csapat már ott van a negyeddöntőben, és ha a franciák a papírformának megfelelően leborítják a CTRL németjeit, összejöhet a parázs kis rangadó! Reméljük (és ez most mindhárom sorozatra vonatkozik) továbbra is szépen menetelnek majd a srácok és erősítik picit a magyar CS:GO hírnevét! Valljuk be, ránk férne, szóval hajrá!

Ha pedig tényleg mindez nem lenne elég, meghívottként az augusztus végi ICL-re is hivatalosak a srácok, hogy ennyi meccs közé hogy fér be még egy 3 napos LAN is, arról fogalmunk sincs!

Forrás: Facebook

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva