Counter Strike

Elgondolkodtató kísérlet: kétszer indult Silver 1-ből, teljesen más stratégiával!


50 nyert meccs némán, és 50 fullos kommunikációval! Egy CS:GO játékos kipróbálta, melyik a jobb: egyénieskedés és rengeteg MVP, vagy a csapatjáték?

A választ mindannyian sejtjük, de azzal, hogy Gold Nova 2-ben lévő játékos bebizonyította a különbséget, most már tuti recept van a kezünkben!

Az ötlet onnan eredt, hogy a srácnak elege lett abból, hogy mindenki csak nyavalyog amiért nem tud kijutni Silverből. Mert túl sok a smurf, idióták a csapattársak, pedig én mindig top fragger vagyok!

És talán pont ez a baj! Hogy ezt bebizonyítsa, fogott két Silver accountot és nekivágott, melyikkel jut messzebbre 50 megnyert meccs alatt:

  • Az egyiken csak magával törődött, szinte sosem használt mikrofont, nem érdekelte mit csinál a csapat, vagy hogy kinek mennyi pénze van. A legtöbb meccsen top fragger volt, és mire összejött az 50 win, Silver 4-ig ment fel.
  • A másik accounttal pont az ellekezőjét csinálta. Kedves volt a társakkal, hívta a köröket és folyamatosan infózott, még akkor is, ha senki más nem beszélt rajta kívül. Nem a top fraggelés volt a lényeg, hanem a csapat érdekét nézte. És az igazán nagy fordulat itt jön!A csapattársak elkezdték addolni a játékban, és kis idő múlva kialakult egy társaság, akikkel party-zni kezdett. 50 nyert meccs után nem hogy Silver 4-ig, de Gold Nova 1-ig jutott.

A két ranknyi különbséget a kommunikáció jelentette, akik tehát ki szeretnének szakadni a Silver pokolból, jobban teszik, ha megfogadják ezeket a tanácsokat, és elkezdenek viselkedni.

Idióta csapattársak pedig mindig lesznek, ezért érdemes olyan embereket barátnak jelölni, akik hasonló módon följebb vágynak, tesznek is érte, és velük játszani a továbbiakban, nem a random társakra várni.

Vagy vállalni kell, hogy nem szólsz bele a mikrofonba és neked csak az MVP számít, ekkor viszont ne lepődj meg rajta, ha sokáig a Silver mezőnyben ragadsz!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva