Counter Strike

Szavazzatok: szívesen látnátok újra TV képernyőn egy CS:GO döntőt ősszel?


TV or not TV? Az ELEAGUE Premier döntőjéről van szó, ahol a világ legjobb csapatai egy milliós összdíjazásért küzdenek majd. Pont, mint egy Major!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az ELEAGUE Premier csoportmeccseiről és rájátszásáról élő, magyar nyelvű közvetítéssel készülünk.

Egymillió! A szeptemberi ELEAGUE akkora lesz mint egy Major, ismét lesz magyar közvetítés – gamer.hu

Első ránézésre lehetetlen megmondani, melyik lesz a halálcsoport, de még a résztvevők névsorában is jöhet változás a forgatások miatt. Az ELEAGUE szeptemberben visszatér, és következő szezonjában Valve támogatás nélkül hozza össze az egymillió dolláros összdíjazást!

A Major óta most először lesz ismét egymillió dolláros verseny a CS:GO-ban, így a friss csapatoknak is össze kell szedniük magukat!

Mit villant majd a sztárcsapatnak kikiáltott FaZe? Mire megy a Na’Vi újra Zeus irányításával? Megérte-e a Magisk-Valde csere? Tényleg lejárt a fnatic ideje? Jó lesz ez az új Cloud9?

Ezekre a kérdésekre semmilyen befolyásunk nincs, arról viszont szavazhattok, hogy szeretnétek-e újra TV képernyőn látni egy nagy CS:GO verseny döntőjét:

Fontos a véleményetek, várjuk a szavazatokat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva