Counter Strike

5+1 dolog, aminek minden CS:GO játékos örülne


Összeszedtünk 6 olyan elemet, aminek minden játékos örülne, ha bekerülne végre a CS:GO-ba!

Normális hitbox

Nincs olyan játékos, aki ne szidta volna még a hitboxot. Amióta újratervezték sokat javult, de azért valljuk be, lenne még rajta mit csiszolni. A kesztyűupdate óta pedig a kesztők átlőhetetlenek, szóval ha véletlenül eltalálod valakinek a kezét és mögötte jönnek még 4-en, mert ecozik az ellen, akkor bukta van, ugyanis hiába lőtted akár AWP-vel is, nem viszi át a kesztűt. De van még itt bőven javítani való.

Hitbox változása | Forrás:Piccgamer

128-256 Tickrate

A játék megjelenésekor azért erőltették a 64 tickes szervereket, mivel a gépek nagy része nem bírta a 128 ticket, de azóta eltelt 5 év és még mindig 64 tickes az MM. Pedig 5 év alatt a legtöbben már lecserélték a gépük főbb alkotóelemeit (processzor-videókártya). A 256 tickrate-et pedig szívesen megnéznénk, már csak az érdekesség kedvéért is.

Kevesebb csaló

Ezt elérhetnék akár az Alipay rendszerrel, azaz hogy személyigazolványhoz kössék a játékot, így 1 emberhez 1 account tartozzon. Vagy a másik verzió az pedig a komolyabb Anti-cheat, ezzel persze bele kellene egyezni a játékosoknak, hogy a Valve monitorozhassa a gépüket. Nyilván ennek megvannak a hátrányai, aki paranoiás az egyből tiltakozna, de aki már nagyon unja a csalókat, az ezzel a lépéssel biztosabb lehetne, hogy nem fog csalók ellen játszani. Ez akár lehetne egyfajta opció is, hogy aki szeretné az külön klienst indítva játszhatna a többiekkel, aki pedig nem bízik a Valve-ban, az pedig maradna a jelenlegi rendszernél.

Forrás: CSGO Hungary

Source 2 motor

Már nyárra megígérte a Valve és még 3-as szám sincs benne, mégsem kaptuk még meg. A Dota 2 már rég a Source 2-vel repeszt. Az optimisták persze mondhatják, hogy még van 1 nap nyár végéig, de nem hinném, hogy bármi is lesz holnap. A Source 2 motorral végre 64 bites lenne a motor, jobban kihasználná a processzorokat és emiatt több FPS-ünk is lehetne. Átszabásra kerülhetne az UI, integrálhatóvá válna a Panorama UI, korszerűbb, friss motor lenne a játék alatt, ami oly’ sok pénzt hozott már a Valve-nak.

Panorama UI

Szeretnél meccskeresés közben DM-ezni, vagy botozni? Szeretnéd teljesen testreszabni a kezelőfelületet? A Panorama UI-val mindez lehetséges. Mindent oda lehetne pakolni, ahová szeretnénk, kedvünk szerint méretezve. Hasznos kényelmi funkció lenne, ezt is nyárra ígérte a Valve, a Source 2 mellé, mi pedig csak várunk és várunk…

+1 Késkör 

Aki ESEA-zott, vagy FaceIT-ezett már, az tudja, hogy milyen szórakoztató, emellett pedig igazságosabb is, mint jelenleg a MM random sorsolása. Az hogy ez mennyire random persze vannak teóriák, mint például, hogy a gyengébb csapat kezd mindig CT-ben.  Ha eljönne a késkör ideje, szerintem senki sem szomorkodna.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva