Counter Strike

A Valve megerősítette: lecsaphat a boost szervezetekre és Őrség ügy lehet belőlük


Az Overwatch rendszerben eddig még nem volt ilyenre példa, a boostolás lehet az első, ami utólag bekerül.

“Ha ennyire zavar titeket, akkor büntetni fogjuk!” – így hangzik a Valve állásfoglalása a boost szervezetekkel kapcsolatban, amikre egyre többen panaszkodnak a játékon belül.

Az egyik csapat csak áll, forog és ugrál kezdőn, míg a másik odamegy és lehenteli őket az MVP címért és a gyors 16:0-ért.

Itt jön képbe a Valve egyik dolgozójának hétvégi válasza, amelyben úgy véli, ha az embereket ez ennyire zavarja, az ő dolguk ez ellen fellépni.

“Sziasztok srácok, jelenleg a VAC rendszer fejlesztésén dolgozunk, szóval a mostani Őrség ügyekben még egyértelműbb bűnös, ártatlan, vagy szokatlan helyzetekkel találkoztok majd. Köszönjük, hogy segítetek olyanná tenni a közösséget, amilyennek ti is szeretnétek látni!”

Ebből az infóból indult az egész, ami persze már önmagában jó hír, de van még ott fontosabb dolog is.

“Kiegészítés: Rengeteg kérdést kapok arról, milyen szabályozás alá esnek a boostoló szolgáltatások, ahol az egyik fél öl, a másik szándékosan AFK? Ha úgy gondoljátok, hogy ez negatívan hat a közösségre, akkor rövid határidővel javasolni fogom, hogy tegyük be ezt is a szemétkedés kategória alá. Ha csak a kezükre játsszák a kört, az is elég.”

A lehetőség tehát adott, hogy a szemétkedés kategória tovább bővüljön, és ha belegondolunk valóban nem korrekt, amik ezek a srácok csinálnak.

Valakinek valótlan skill csoportba és rankba tartozni azért nem fair, mert ha később felmegy játszani, négy másik ember játékát rontja el azzal, hogy alig lövi a sast, de mivel boostolt Global, ezért velük dobja össze. Aztán elmegy rajta a meccs.

Ha tényleg lövöd a magasabb szinteket, kitartó játékkal igenis fel lehet kerülni, szóval ne válassza senki a könnyebbik utat. Ha Őrség ügyek lesznek ezekből a meccsekből is, ismét szép kis tisztogatások várhatóak!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva