Counter Strike

Valaki mentse már ki electronic-ot a FlipSid3 pokolból, mielőtt elkallódik!


Eszméletlen formában játszik, mégse kell senkinek? Igazából mindenkinek megérné, ha electronic minél előbb csapatot váltana!

19 éves szupersztárból szaladgál ugyan pár a CS:GO profik világában, de annyi nem, hogy csak úgy hagyják elveszni az ilyen tehetségeket!

Electronic kb a semmiből robbant be a profik világába, és igazi sztárjátékosként viszi előre a FlipSid3 együttesét szinte bárhol, ahol elindulnak. Mindegy hogy nyernek, vagy vesztenek, az sem számít hogy ki az ellenfél! A Major győztes Gambitet is rommá lövi, ha kell!

Forrás: HLTV

Szóval ha csak az egyéni statisztikáit nézzük nem is kérdés, hogy eszméletlenül kemény a srác!

De hogy még jobban lássuk mekkora tehetség, hasonlítsuk össze a FlipSid3 második legjobb értékeivel rendelkező játékosával, WorldEdittel.

Forrás: HLTV

Az elmúlt 7 verseny átlagait elnézve electronic csak egyszer nem számított a csapat legjobbjának, hatszor viszont ő lett az esemény MVP-je.

Átlagokat tekintve még nagyobb a kontraszt, electronic átlaga a 7 tornán 1.19 volt, míg WorldEdit a csapat második legjobbja csak 0.98-at hozott. És akkor a többiekről már ne is beszéljünk.

Tegnap a FlipSid3 sima 2:0-ra kapott ki a Space Soldiers ellen, a meccs csak tovbb erősíti a “Szabadítsátok ki electronic-ot” mozgalmat:

Forrás: HLTV

Van még kérdés?

És hogy miért érné meg mindenkinek a csere? Electronic-nak jelenelg élő szerződése van a csapattal, szép kis összeget kapnának érte, ha valaki kivásárolná. Electronic jobb csapatba kerülne és még tovább fejlődhetne, a jó eredmények miatt pedig motivált maradna. A csapat pedig aki megszerzi dörzsölhetné a tenyerét, hiszen a CS:GO egyik legnagyobb fiatal tehetsége kerülne hozzájuk.

WIN-WIN-WIN, tényleg mindenki jól járna. Csak vegye már valaki a fáradtságot és igazolja le! HellRaisers, Na’Vi, Gambit, igazából mindegy, szerintem bárhol megállná a helyét.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva