League of Legends

Yasuo tervezője készíti a League of Legends következő hősét


A karakter Bradford "CertainlyT" Wenban kezei közül fog kikerülni.

Miközben nagyban pörögnek a reworkök, dolgoznak a karakterek háttér történetén, játékmenetén és úgy összegészében a stílusán és modelljén, természetesen nem áll le a következő hős fejlesztése sem.

A LoL legutóbbi hőse, Ornn, nagyot bukott a megjelenése óta. Óriási füsttel érkezett a karakter, viszont a lángja épphogy csak elérte egy zippo lángjának méretét. Még sosem volt olyan bajnok, aki ennél rosszabbul startolt volna, s még így, hetekkel a megjelenése után is utolsóként kullog a toposok győzelmi arányának listáján.

Update: Bővül Ornn tárgylistája, a Riot mentené a kovácsot!

Egyértelmű tehát, hogy keményen dolgozik a Riot a következő hős kiadásán, ugyanis felejtetni kell ezt a pofont a játékosokkal. Reav3, a Riot Gamestől megerősítette, hogy a következő új karaktert a Yasuo-t is tervező Riot CertanlyT fogja készíteni.

Persze nem csak Yasuo köthető a nevéhez, Zyra, Kalista, Darius, Thresh egyaránt az ő “művei”, sőt a Warwick reworkből is kivette a maga részét. Továbbá dolgozott a Mordekaiser, Caitlyn, Graves reworkökön is.

Darius (Forrás: leagueoflegends.wikia.com)

Sokan biztosan a fejetekhez kaptatok, hiszen mind tudjuk Yasuo milyen pozíciót foglal el a League közösségben, Mordekaiser kiapadhatatlan bug-listájáról meg nem is beszélve. A tervező védelmében azért megjegyeznénk, hogy ha megnézzük, szinte mindegyik munkája meghatározó volt a maga korában és feszegette a LoL akkor ismert határait.

Összességében nagyon várjuk, hogy mivel készül CertainlyT, reméljük a következő alkotása is legalább annyira nagy durranás lesz, mint amennyire a korábbiak voltak.

Ti milyen jellegű hősre vágynátok a jövőben?

Nyitókép: gameinfo.eune.leagueoflegends.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva