Counter Strike

Szombat este indul az ELEAGUE magyar közvetítés, a legerősebb csoport küzdelmeivel!


Az ELEAGUE Premier akár Majornak is beillene, hiszen 1 millió dolláros összdíjazás, a világ legjobb együttesei és hihetetlen színpadi show övezi majd.

És természetesen magyar közvetítés!

Eljött végre a nap, beindul az ELEAGUE Premier csoportköre, ahol rögtön az egyik, ha nem a legerősebb csoport küzdelmeit kísérhetjük figyelemmel.

Forrás: Twitter

Az amerikai időzóna miatt a pénteki mérkőzéseket mi európaiak jó eséllyel átalusszuk majd, hiszen az első kör egészen pontosan szombat éjfélkor indul.

Itt két Bo1-es mérkőzéssel a csapatok eldöntik, ki lesz a győztesek ágán és ki kerül a vesztesek köz, a győztesek Bo1-ét ami már a továbbjutásért megy, szombaton hajnal négykor kezdik!

A vesztesek Bo3-as meccse és a Decider Bo3-as találkozó viszont már emberi időben jön:

Minden szombaton este 8-tól várunk két Bo3-ra mindenkit a képernyők elé!

Most hétvégén az A csoport érkezik, tele nagy hatalmas nevekkel és jól csengő párosításokkal:

Forrás: ELEAGUE

Ha villámtippelésekbe akarunk bocsátkozni, akkor azt mondanánk, a Bo1-ekben nyerni fog a FaZe és a G2, szóval a szombati közvetítésben:

  • Bo3 meccset látunk a Na’Vi és az immár NAF kiegészülésével érkező Renegades között
  • A Na’Vi vs. Renegades győztese pedig a FaZe vs. G2 vesztesével játszhat.

Egyik jobb lenne mint a másik, de pontos párosításokat csak szombat hajnal 5 kor tudunk majd, hiszen a szombat esti meccsek a szombat hajnali eredményektől függenek majd.

A magyar közvetítés a megszokott SpilerTV Twitch csatornán érkezik majd, érdemes már most elmenteni, hogy le ne maradjatok az idei ELEAGUE sorozatról!

SPILERTV TWITCH CSATORNÁJA

Találkozunk szombat este a képernyőkön, illetve egész szeptemberben, minden szombaton. Jönnek majd meglepetés vendégek is a kommentátor állásba, szóval ELEAGUE-re fel!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva