Counter Strike

Unod már a D2-t? Ezek a pályák jöhetnek a CS:GO-ba!


Mostanában annyi új pálya készült, hogy bőven van miből válogatni, ráadásul jól is néznek ki!

A Valve időnként mindig beújít pár friss pályát, hogy fenn tartsa az érdeklődést és ez a tendencia várhatóan folytatódik továbbra is. A kérdés egyedül az, hogy melyik pálya kerülhet be? Legvalószínűbb, hogy azok a tapasztalt pályakészítőket fogják preferálni, akik munkáit már több alkalommal is beválasztották, persze pár a közösség által kedvelt pálya is bekerült már a játékba korábban. Nézzük a pályákat!

Grind

A Grind egy Cache és Nuke között lavírozó, kívülről pedig inkább a Dust vonásait viseli. Letisztult pálya, mégis van elég fedezék rajta. A készítő pedig ‘RZL, akinek a pályáival már biztosan találkoztatok korábban, ugyanis ő követte el a DE_Blackgold,DE_ResortDE_ImportCS_Concert,  és a DE_Junction pályáját is.

Skyscraper

Egy felhőkarcolóban játszódó érdekes pálya. A pálya világa egy rózsaszínes naplemente és itt kell halomra ölnünk egymást, ilyen idilli környezetben. Kicsit túlzsúfolt pálya, tele fedezékkel, de még egy előzetest is kapott a pálya.

Cypress

A Cypress nekem nagyon szimpatikus pálya, maga a felépítése nagyon jól sikerült, a CT-k egy kicsit hamarabb odaérnek, mint a T-k. Azért a terroristák sem panaszkodhatnak, ugyanis minimum 3 helyről tudják a siteokat támadni. Itt védeni biztosan nem olyan egyszerű, mint egy Nuke-on, szóval eléggé 50-50 pályának tűnik, a környezet pedig bár nem olyan szép, mint a Skyscraper esetén, de a napos idő itt is jelen van.

St. Gellert

A Valve-nál készült videóban mutatták be a St. Gellért testvérét, a Hotel Gellértet, ami szintén r.man és KODIAK munkája. A St. Gellért nagyon élethű lett és rendkívül látványos is emellett. Az egyetlen dolog ami aggasztó, hogy már 2015 óta készen van, a Valve mégsem karolta fel, ám a videó miatt van némi bizakodni valónk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva