Counter Strike

Az EPICENTER megőrült, ebből a 8 elit csapatból csak egy juthat tovább!


DeadFox és a HellRaisers is ott lesz az EPICENTER európai selejtezőjén, de sajnos csak az első helyezett jut tovább. Elég WTF szitu!

Egy kisebb európai LAN-nak is beillene ez a mezőny, akiket az EPICENTER összerakott az EU selejtezőre. Nokappa! A két Open kvaliból érkezett csapat, a Space Soldiers és a magyar AWP-ssel felálló HellRaisers mellett hat meghívott teszi véglegessé a névsort, nem is akárkik:

A FaZe, NiP, fnatic, mousesports, BIG és Heroic csapnak össze az egyetlen továbbjutó helyért.

Igen, bármilyen furcsa is, annyi erős csapatból csak egynek lesz helye a következő körben, ami még mindig nem a főtábla!

Forrás: HLTV

GSL csoportkör és playoff, tisztára mint egy LAN, de ez csak az EU selejtező. Aztán az európai győztes, aki a csoportkör után a rájátszásban is a legjobbnak bizony, bekerül a Wildcard selejtezőbe.

Ide a legjobb EU csapat mellé a CIS és az amerikai selejtező győztesei kerülnek még, a negyedik Wildcardba jutó csapatról eddig semmi hír, vélhetően meghívnak valakit.

Ebből a négy csapatból pedig csak kettő mehet a LAN-ra, ahol hat top csapat már izgatottan várja a végleges névsort:

Astralis, G2, Gambit, North, SK és Virtus.pro

Csak érdekességképpen nézzük már meg a legutóbbi DreamHack, vagyis a DH Open Montréal mezőnyét és hasonlítsuk már össze az EU selejtező nyolc csapatával? North, Immortals, Cloud9, CLG, KINGUIN, Luminosity, Gale Force, compLexity – szerintem nem is kérdés, melyik nyolcas az erősebb!

És itt 100 000 dollár volt az összdíjazás, az EPICENTER selejtezőjén pedig egyetlen továbbjutó helyért tryhardol majd a 8 EU sztárcsapat…

Magyar közvetítés az EPICENTER magyar nyelvű csatornáján várható, már most érdemes bekövetni, nehogy lemaradjatok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva