Counter Strike

Összeállt a magyar női All Star csapat, együtt indulnak WESG selejtezőkön


Ilyen még nem volt, hazánk legjobb női játékosai egyesített erővel próbálnak valami nagyot alkotni! Tiszta GameAgents csak csajokkal!

Egy nappal a GameAgents fiú All Star csapat megalakulása után a lányoktól is jött a hír, itt szintén összeálltak hazánk legjobbjai a sikeres WESG kvali érdekében.

Nylon, Kesszike, rchl, Lejla és KoA – minden szempontból tetszetős lineup!

A lányoknak a közép-európai régióban kell kivívniuk a továbbjutást, a kvalifikációra csak olyan csapatok nevezhetnek, ahol minden tag azonos ország állampolgára , innen a full magyar LU ötlete.

A selejtezős ellenfelek az alábbi országok csapatai lesznek:

Ausztria, Svájc, Liechtenstein, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Olaszország, San Marino, Málta, Vatikán (azt nagyon adnám!) Norvégia, Finnország

Minden országból több csapat is indulhat, és csak a legjobb csapat juthat ki Barcelonába, az európai LAN döntő helyszínére. A selejtezőket október 15 és 16 között bonyolítják, van tehát még idő egy ki készülésre!

Nincs más hátra mint szurkolni a lányoknak, tavaly a PIXEL-nek sikerült a kijutás, reméljük ezúttal balhéktól mentesen is lesz csapatunk Európa legjobbjai között! Hajrá csajok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva