Counter Strike

Dráma, dráma, dráma! Egy napot élt meg a magyar női All Star csapat!


Alig kezdték meg a felkészülést az októberi WESG kvalira, máris jöttek a konfliktusok: Kesszike helyett Smuci érkezett.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a régiós WESG kvalira egy ígéretesnek tűnő ötös állt össze hazánk női játékosaiból. A lineup azonban 48 óráig sem létezett, az első gyakorlónapok egyikén máris új ötödiket kellett keresniük.

Rchl oldalán futott ki a hír, ebből azonban sokat nem tudunk meg, egyszerű tagcserének tűnik a történet. Kesszike (azóta törölt) posztja már sokkal árulkodóbb volt, csapaton belüli probléma ütötte fel a fejét, úgy tűnt nem akart ennél tovább a csapat tagja maradni! Igen, egy nap után!

Forrás: Facebook

Az igazi adok-kapok viszont a kommentek között indult, javában ment az üzengetés a régi és az új ötödik között. A lányok fiúkat megszégyenítő szókimondással estek egymásnak.

Forrás: Facebook

A csapat legismertebb játékosa, nylon is kifejtette véleményét, talán ebből derül ki a legtöbb:

“Ajánlom, hogy ments egy cfgt és talán ne 5 óra legyen egy Windows & driver felrakás. Ja és aki hajlandó játszani veled azt tiszteld meg legközelebb, hogy ne a hisztis oldalad mutasd, hanem örülj, hogy elviselnek”

Bármi is történt tehát, a pár napja megalakult csapat máris a múlté. Reméljük a smucival kiegészült ötös hosszabb életű lesz, a cél továbbra is Barcelona az online selejtezők után.

A csapat annyira népszerű, hogy még az egykori csapattárs, mimi is drukkolni fog a magyaroknak:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva