Counter Strike

Nehezen indult, de megvan a GameAgents első győzelme a Balkán Ligában


Az első pályán alaposan ráijesztettek FLASH-ékre a szerbek, de a folytatásban már a GameAgents uralta a szervert. Megvan a kötelező győzelem.

A klasszikus mondás ismét beigazolódott, miszerint a kötelező győzelmek a legnehezebbek. A magyar ötösnek nyernie kellett, ha őrizni akarta reményét a LAN döntőre, az első pályán azonban kijózanító vereséget szenvedtek. Pedig ez a CZ kör gabessontól önmagában valami díjat érdemelne, de még győzelem sem lett belőle, nem hogy díj:

Cobblestone vége 16:12 lett a Squared számára, jöhetett Inferno. A szerbek mapján jobban kezdtünk, és a karcsú félidei előny után támadó oldalon beindult a gépezet. 2 kört engedtek csak védeni az ellenfélnek FLASH-ék, akik minimális gyakorlással is komoly kémiát építettek ki csapaton belül! Simán bevédték 4v2-ben a rakókat, 16:8-ra nyerték a pályát.

Jöhetett a harmadik, minden eldöntő pálya a meccsen, Mirage pedig hagyományosan jól megy nemzetközi szinten a magyaroknak. Szerencsére most sem történt ez másként, és ezt is 16:8-ra lehozta a GameAgents. A legutóbbi vereség során még kicsit gyengén játszó koloRRR mostanra teljes vállszélességgel megérkezett a társak mellé, a csapat szépen egységesen fragelve egymást húzta a győzelem felé.

Senki nem lógott ki se fölfele, sem lefele:

Forrás: HLTV

Megvan tehát a nagyon fontos három pont, a LAN döntőhöz a 7 meccsből elméletileg legalább 4-et meg kellene nyerni! A GameAgents mérlege két forduló után 1:1, legközelebb jövő hétfőn játszanak. Akkor a Nexus lesz az ellenfél, akiket ha megvernének gabesson-ék, hatalmasat lépnének előre a továbbjutás felé!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva