Counter Strike

Mimi önszántából lépett ki a Dynasty csapatából: el is mondta miért


Az egyik legtehetségesebb és leghíresebb női játékos egyelőre streamerként folytatja, miután belső problémák után elhagyja mostani ötösét.

A Dynasty játékosainak legutóbbi versenyén érdekes balhéra kapta fel a fejét a CS:GO közösség. Ilyet nem gyakran látunk, hogy két játékos két versenynap között egyszerűen hazamegy, ráadásul nem is szólnak róla a társaiknak.

zAAz és Juliano lelépett, mielőtt a csapat többi tagja felébredt volna

A dolog úgy tűnik nagyobb hullámokat vert annál, mint amit láttunk, a színfalak mögött ugyanis megromlott a bizalom és a jó viszony a lányok között.

Mimi, a Dynasty talán legjobb játékosa, aki egyetlen győzelem híján első női résztvevőként bejutott az FPL-be elhagyta a csapatot. Nylon után tehát újabb egykori meghatározó tag távozik a legjobb női együttesből:

❤️

A post shared by Michaela Lintrup (@mimimimichaela) on

A dán Dust2.dk interjújából az is kiderült, miért:

“A belső viták voltak a legfőbb ok, amiért elhagytam a csapatot. Ráébredtem, hogy totálisan más oldalon állunk, mást gondolunk. Ezt pedig nem akarom, így most csapatot keresek és teljes állású streamer vagyok.” – árulta el Mimi a jövőjével kapcsolatban.

A Dynasty egyébként már meg is találta új ötödikét: zAAz, juliano, vilga és Ant1ka mellé nylon egykori csapattársa, Petra érkezik az expert fe-től.

Miminél viszont a streamelés lép a csapatozás helyébe a megfelelő ajánlatig, és ki tudja! Így talán végre meghívót kaphat egy fiú csapatba is?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva