Counter Strike

RIPMORTALS: HEN1 és LUCAS1 is le akar lépni a csapatból


A testvérpár megkérte a vezetőséget, hogy hadd távozzanak, a ESPN Brasil értesülése szerint.

Az ikrek a kispadra kérték magukat és tegnap már vissza is utaztak Brazíliába, kevesebb mint 24 órával azután, hogy Vito“kNgV-“Giuseppét kitették a csapatból. Persze valószínűleg nem lesz olyan sima ügy a távozásuk, hiszen az Immortals csapatával kötött szerződésük még mindig él, így nem lesz olyan könnyű felkarolni a két brazil játékost egy másik csapatnak.

LUCAS és HEN1 kész követni kNgV-t |Forrás: HLTV

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a Teles testvérek ki akarnak lépni a csapatból, ugyanis augusztusban kérték kNgV-vel együtt, hogy távozhassanak, a folyamatos belső viták miatt. Végül viszont maradtak, ám kNgV- nem csinált titkot abból, hogy a csapattagok nem értenek egyet az új játékos,  João “horvy” Matheus Rodaczynski Horvath felvételével. Konkrétan szerinte “ezzel lábon lőtte magát az egész csapat”, hogy egy ilyen beugrót vettek fel a csapathoz.

Ha pedig a LUCAS és HEN1 is lelépne az Immortalsból, azzal automatikusan elveszítené a csapat a Legenda státuszt, hiszen az 5 játékosból csupán 2 maradna az eredeti felállásból, így a következő Majorre a kijutás nem lenne garantált.

Az Immortals lineup pedig a következő:

 Forrás: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva