League of Legends

Akció: Féláron az egyik legjobb Vayne skin!


Mondjuk sajnos ennél többet nem tudunk elmondani az aktuális leárazásokról.

Szeptember 22-től egészen 25-ig lesz elérhető a következő hős és hőskinézet akció. Igazság szerint láttunk már jobb szórást is, de a Your Shop akció mellett egészen rendben van.

Visszatért a Your Shop a kliensbe, lássuk mire kell számítani!

A Riot nem hanyagolja el a garantált akciókat, a szezonális ajánlatok mellett most újra frissült a fix négyes keret. Ezek közül három egészen kedvelhető, egy pedig bőven felejthető.

Nézzük az akciókat!

Samurai Master Yi

A legolcsóbb leárazott hőskinézet Master Yi-re érkezett, ez pedig nem mást, mint a Samurai Master Yi skin. Nem kell túl nagy extrára számítani, gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy ez volt a felejthető kategória megfelelője. Ha esetleg maradt egy nagyobb bevásárlás után 260 RP-d, akkor akár még egy jobb választás is lehet.

Debonair Ezreal

Hoppá, ez az akció kifejezetten jóra sikerült, egy ízléses skin, megfizethető áron! A dzsungel legújabb trendje, most 375 RP-ért ölthet új “ruhát”. Ennyiért bőven megéri, hogy stílusos külsővel gyepáljuk agyon a jungle campeket.

Muay Thai Lee Sin

A Boxoló Lee Sin után simán a második legjobb hőskinézete (persze, ha a God Fistet nem számoljuk!) a világ egyik legkedveltebb jungler karakterének. Saját mozgás animációt is kapott, az egyik gombkombinációra például az Ong Bak című filmben látható mozgássorozatot csinálja végig. Jól néz ki, ráadásul most még olcsó is. Ha rég óta dzsungelezel, vagy éppen bele szeretnél fogni, egy Muay Thai Lee Sinnel még ráadásul jó buli is lesz. Bőven megér 487 RP-t.

Dragonslayer Vayne

Nem mai csirke már ez a skin, de még mind a mai napig megállja a helyét. Nem feltétlenül vagyunk biztosak abban, hogy megér alapjáraton 975 RP-t, tekintve, hogy manapság már egy-két olcsóbb hőskinézet is többet tud nála, de így, 487 RP-ért kifejezetten jó vásárnak bizonyul. Ha sehol sem tartasz a Gemstone farmolásban, vagy nem szeretnél komolyabb összegeket költeni a játékra, viszont kedveled Vayne-t, akkor ne habozz, mert ennél jobb lehetőséged nem lesz megszépíteni kedvenc karaktered!

Aki RP-vel szeretné bővíteni a karakterállományát nem kell szomorkodnia, ugyanis a Riot nekik sem fordít hátat! A négy akciós hőskinézethez 4 akciós hős is társul, ebből egy meglehetősen erős meta választás.

  • Gangplank – 395 RP
  • Blitzcrank – 395 RP
  • Swain – 440 RP
  • Elise – 440 RP

Nyitókép: brunonic.deviantart.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva