Hearthstone

Filléres deckek kezdőknek a nerfek utánra


Ha nemrég kezdted a játékot és minimális a lapkészleted, akkor ezekkel érdemes próbálkozni.

 

 

Nem könnyű azoknak a helyzete, akik mostanság szeretnének belekezdeni a Hearthstone-ba, hiszen a Legendary lapokkal teli fullos paklikkal nehéz felvenni a versenyt egy kezdő gyűjteménnyel.

Szerencsére vannak olyan koncepciók, melyek viszonylag gyorsan összeállíthatók a kezdők számára, és bár ezek nyilvánvalóan közel sem a legerősebb verziók, Casual módban és Rank 20 felett egészen könnyen jöhet velük a sikerélmény egy kis gyakorlással. Mutatjuk, mibe érdemes fektetni az elején, a legolcsóbbtól a “legdrágább” fele haladva!

Combo Priest

A pakli lényege, hogy a Divine Spirit + Inner Fire kombóval szépen feltápoljuk valamelyik lényünket, és azzal verjük le az ellenfelet. A Stormwind Knightból akár már az adott körben gyárthatunk egy 10/10-es miniont 7 manából, ami mehet is ütni, de általánosságban az a lényeg, hogy uralmunk alatt tartsuk az asztalt az ellenfél lényeinek leütögetésével és a mieink gyógyításával. Amikor pedig eljön az idő, és összejön egy szép nagy HP-jú lény (a Power Word: Shield, a Kabal Talonpriest és a Temple Enforcer is segítenek ebben), akkor jöhet a kombó, amivel akár egy kör alatt ki is végezhetjük az ellenfelet!

Költség: 680 dust

Combo Priest
Kód: AAECAa0GAskG3MECDvgC5QTuBNEK0wrUCtcK8gz7DOyuApK0ArW7AvC7AtjBAgA=

Midrange Hunter

Talán a legideálisabb pakli a kezdőknek: sok lény, visszonylag agresszív játékstílus, illetve ezt támogató Hero Power. De nem csak ez az előnye a Midrange Hunternek, hanem az is, hogy nagyon olcsón összerakható. A lényeg, hogy minden körben próbáljunk meg valamilyen újabb fenyegetést rakni az asztalra, a lénytápolásokat (Crackling Razormaw, Houndmaster, Bonemare) pedig jellemzően akkor érdemes elsütni, amikor már támadhatunk az adott lénnyel, szóval ezzel is kalkuláljunk, amikor pakolunk.

Költség: 880 dust

Midrange Hunter

Kód: AAECAR8AD6gCtQPyBdkH6weXCNsJgQq4rQLquwKJwwKOwwLKywLXzQKmzgIA

Tempo Mage

A Mage-nek rengeteg direkt sebzése van, a legjobbak ráadásul teljesen ingyen megszerezhetők (Frostbolt, Fireball, Firelands Portal), így ez a class is ideális a kezdők számára. Lényegében nincs más dolgunk, mint folyamatos nyomást gyakorolni az ellenfélre, kezdetben a lények segítségével. Ha már sikerül levinni 15 HP környékére, akkor nem is feltétlenül kell már foglalkozni az asztallal, hiszen néhány arcbalövéssel már a varázslatok és a Hero Power segítségével is ki lehet végezni az ellent. De csak óvatosan, mert ha túl korán adod fel a boardot, akkor a másik játékos könnyen legyorsulhat!

Költség: 900 dust

Tempo Mage

Kód: AAECAf0EBE1x7QSX6AINwwG7AosDlQOrBOYElgX7DMWuAqO2Auu6AsHBAu7TAgA=

Zoo Warlock

Egy kifejezetten agresszív lényes pakli, még a Hunternél is alacsonyabb managörbével. A cél, hogy minél gyorsabban minél több lényt szórjunk az asztalra, hogy az ellenfél ne tudja a saját játékát játszani, a laputánpótlást pedig megoldja a Hero Power, ami különösen a középjátéktól kap szerepet, amikor már kezd kiürülni a kéz. A pakli két legtrükkösebb lapja a két tojás, amikből úgy lehet kinyerni az értéket, ha megsemmisíted Sanguine Revelerrel, Void Terrorral vagy Ravenous Pterrordax-szal, de a plusz sebzést adó lények is jók melléjük, hiszen ekkor már lehet velük támadni.

Költség: 1280 dust

Zoo Warlock
Kód: AAECAf0GAA8w9QXZB8IIxAjFCbSsAvauAom0Ase7AufBAqvCAuvCApXOAoniAgA=

Sikeres próbálkozást mindenkinek a fenti deckekkel, aki szerényebb lapkészlettel próbál érvényesülni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva