Counter Strike

Játszhatatlan rovat: A Valve az új frissítéssel elrontotta a lépéshangokat


Ahol a Valve ad, ott el is vesz, a lépéshangokkal legalábbis ez történt.

Ma jött egy update, aminek a fő apropója az Operation Hydra meghosszabbítása volt, persze volt még jó pár javítás is a csomagban, az egyik ezek közül az a bug volt, amit a Valve úgy tűnik még jobban elrontott.

A probléma az volt, hogy bizonyos helyeken nem lehetett hallani az ellenfél lépteit, ezt az alábbi videó nagyszerűen szemlélteti.

Ennek mindenki örült, hogy megoldották, ám úgy tűnik sokkal nagyobb problémát okoztak, ugyanis a saját csapattársaink lépéshangjai mintha teljesen kikerültek volna a játékból. Nyilván bugról van szó, remélhetőleg minél előbb javítja a Valve, ugyanis elég idegesítő, hogy pont a saját csapattársainkat nem halljuk.

Mind a külföldi, mind pedig a hazai játékosok hangot adtak a problémának.

Most mit tehetünk? Semmit igazából, erre jelenleg nincs megoldás, hiszen az update-tel lett elrontva az egész dolog, így várhatjuk a gyorsfixet, amit a Valve ilyen méretű hiba esetén 1-2 napon belül el szokott készíteni.

Az update-ről további információkat itt találtok:

Update érkezett – 1.36.0.5 Update Log – gamer.hu

A Hydra meghosszabbításán kívül kaptunk egyéb újításokat is. A játékon belül is látható az egyenlegünk illetve fel is tölthetjük a Perfect World számlánkat Mostantól nem csak a ládanyitásnál tudunk kulcsokat vásárolni A Hydra Pass 50%-kal olcsóbb lett Javítva az a ritka eset, miután a heti megszerezhető XP kimaxolásra került az Operation Hydrában, a játékos azok után is kapott továbbra is XP-t.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva