Gaming

[Launch] A hét legfontosabb új játékmegjelenései

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: launch,

Ti mire csaptatok le a heti kínálatból?

Frissen útnak indított, állandó heti rovatunkban a héten megjelenő legfontosabb játékokat vesszük sorra, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről. Íme a 38. hét legfőbb újdonságai!

Project Cars 2

Nem fogunk unatkozni idén ősszel autóverseny fronton, hiszen a Forza Motorsport, a Gran Turismo és a Need for Speed szériák is új résszel jelentkeznek majd. A sort azonban most a Project Cars 2 nyitja, szuperélethű szimulációval és bitang pályafelhozatallal.

platform: PC, PS4, Xbox One

NBA 2K18

A fociszezonnal párhuzamosan egy másik virtuális sportban is beindul az évad, hiszen megérkezett a kosaras játékok királyának legújabb kiadása, az NBA 2K18.

platform: PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Switch

Marvel vs. Capcom: Infinite

A verekedős műfaj rajongói immáron hatodik alkalommal ugorhatnak fejest a Marvel vs. Capcom sorozat örömeibe: az új epizód, az Infinite, ezúttal ezúttal 2v2 harcok keretein belül ereszti egymásnak a japán kiadó ismert karaktereit és a Marvel szuperhőseit.

platform: PC, PS4, Xbox One

Guild Wars 2: Path of Fire

Már öt éve megy az ArenaNet MMORPG-je, a Guild Wars 2, a Path of Fire azonban mindössze a második komolyabb kiegészítő lesz hozzá, benne új helyszínekkel, új raidekkel, mountokkal és elit specializációkkal. A Living World sztorivonal is folytatódik.

platform: PC

Minecraft: Story Mode – Season 2, Episode 3

Megérkezett a kalandjáték-sorozat második évadának harmadik epizódja, a Jailhouse Block, de nem csak ez az egyetlen újdonság a héten. Megjelentek ugyanis a dobozos verziók is PS4, Xbox One és Xbox 360 platformokra, benne a szezonbérlettel a teljes második évadra.

platform: PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, iOS, Android

A fenti címeken túl természetesen rengeteg egyéb újdonság is érkezett a héten. Ti mire csaptatok le?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva