League of Legends

Végre videón is láthatjuk az új rúna rendszer működését!


Újabb információ hullám érkezik az új Rúna rendszerről, ezúttal egy videóbemutatóra számíthatunk!

Egészen eddig heti online bejegyzés-sorozat keretin belül kaptunk újabbnál újabb bejelentéseket az új rendszerrel kapcsolatban. Minden rúna, vagy a rúna-ágak bemutatója így került a közönség szeme elé, ez pedig azon felül, hogy jó volt látni az új lehetőségeket, lehetséges hogy fals információval látta el a kétkedőket. Többnyire képek, szövegdobozok, esetleg GIF fájlok formájában lehetett megismerni az új rúna képességeket, így igazán játék közben még senki sem láthatta őket.

(Forrás: na.leagueoflegends.com)

Ezt az űrt szeretné betömni a Riot Games, ugyanis hétfőre bejelentettek egy streamet, aminek reflektorfényében az új rúna rendszer fog tündökölni. Pontos infót nem tudunk a közvetítés részleteiről, de annyi biztos, hogy egy előre rögzített tesztet fognak közölni, remélhetőleg kommentárral, ami segít belelátni a Riot terveibe.

“Egy előre rögzített mérkőzést fogunk közzétenni, amit nemrégiben játszottunk az egyik játékteszt során. Bízunk benne, hogy sokakat meg tudunk majd győzni az új rendszer hasznosságáról, valamint szolgálhatunk majd egy-két újdonsággal az eddigi infók tetejébe.”

Meddler továbbá hozzátette, a közvetítés közép-európai idő szerint 22 órakor várható, így az éjjeli baglyok előnyben vannak, ám a korán fekvőknek sem kell csüggedni, mivel előre felvett anyagról van szó, semmi exkluzívról nem fognak lemaradni, kedd reggel ők is bőven bepótolhatják majd.

(Forrás: na.leagueoflegends.com)

Egyre közelebb kerül az új rendszer a PBE megjelenéshez, biztosan ezt jelenti a videóbemutató is. Fontos tudni, hogy nem csak annyi új rúna lesz, amennyit eddig bemutattak, a Riot összesen 60 friss lehetőségről beszélt, s már a leleplezések elején kijelentették, nem mindegyik rúna fog kapni heti bejegyzést. Kíváncsian várjuk tehát a ma esti streamet, remélhetőleg láthatunk egy-két eddig rejtegetett új opciót.

Szerintetek megváltozhat a kétkedők véleménye egy ilyen bemutatótól?

Nyitókép: segmentnext.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva