League of Legends

Riot: “Még egy ideig nem kell félniük a Twitch játékosoknak”


Még mindig uralja az alsó ösvény statisztikáit a toxikus patkány, viszont nerf egy ideig még biztosan nem várható.

Amikor utoljára ilyen domináns volt egy lövész a statisztikák alapján, a Riot olyan mértékű nerf-taslival csapta nyakon, hogy a karakter szinte teljes egészében el is tűnt a játékból. Ez volt Caitlyn, s a számok alapján a legújabb trónbitorló Twitch lesz, ám az ő esetében nem igen lehet számítani semmi drasztikusra a jövőben.

Jelenleg nem tesztel a Riot semmilyen változtatást a PBE-n, habár korábban már pedzegették, hogy komoly megfigyelés alatt tartják a hőst, s ha a helyzet úgy hozza, mindenképpen érkezik rá valami megoldás. A dominancia létezik, viszont a változás, ha érkezik, az előszezon előtt biztosan nem fogja megtalálni a büdös patkányt.

(Forrás: eune.leagueoflegends.com)

A Riot mostanában előszeretettel alkalmazza a rúna rendszert kibúvóként, Twitch esetében is az új szisztémával példálóztak, mondván sok mindent meg fog változtatni az újragondolt rúnázás, így semmi szükség elhamarkodott lépéseket tenni. Az is lehet, hogy az új környezetben Twitch már nem lesz akkora túlerőben, mint most.

Ha végül úgy dönt a fejlesztőcsoport, hogy fellép a patkány uralma ellen, akkor Riot Meddler szerint ez leghamarabb a 7.20-as frissítésben érkezhet, ami egy amolyan egyensúlyt teremtő frissítés lesz a 7.19-es rework dömping után.

Mi várható még egy estleges Twitch nerf mellett a 7.20-ban?

  • A most folyó, viszont még befejezetlen változtatások – Sterak’s Gaege buff, Brand buff, Ornn buff
  • A 7.19-ben érkező reworkök ráncfelvarrásai – esetleges bugok, az erőviszonyok állítgatása
  • Eddig még elő nem kerülő további módosítások – Graves és Karma személyében

Update: Megérkezett a Xin Zhao Rework!

Ha sikerül a Riotnak betartania a már jól megszokott rendszert, akkor a 7.19-es frissítés akár már a hét második felében megérkezhet, ez pedig azt jelentené, hogy újabbnál újabb változások fognak megjelenni a PBE-n, melegítve a 7.20-ra. Persze nem csak ez lesz hírérték ebben az esetben, ugyanis ha megjelenik a 7.19 az élő szervereken, elszabadul az új Xin Zhao rework! Egy perc néma csend minden carry kategóriájú hős számára!

Várjátok már az új Xin megjelenését?

Nyitókép: mobafire.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva