Fifa

10 nap, 10 érdekesség a FIFA sorozatról! – 4.rész

ujsagiro - 7 éve Címkék: fifa 18, Tippek,

Nem csak a védekezés, a támadás is szokatlan? Megmutatjuk, hogy lehetsz aranylábú a FIFA 18-ban!

A szerencsésebbek már a mai naptól játszhatnak a játékkal, hisz aki Ronaldo vagy Icon Edition-t rendelt elő, már ma megkapta a játékot.

Nekik, és azoknak, akik később kezdik is hasznos lehet a következő 1-2 tipp. Védekezni mi sem fogunk tudni megtanítani, de sokkal hatékonyabban támadhatsz ha most figyelmes leszel!

A FIFA 18 Trainer egyszerűen zseniális! (Még a profik számára is!)

De tényleg! A fő probléma, hogy a mi célzásunk, a legtöbb esetben egészen más, mint amit a játék és az animációk meg tudnak jeleníteni/valósítani. A játék tehát nem mindig lesz képes azt a passzt, vagy lövést kivitelezni, amit mi elképzeltünk, még akkor sem, ha jól céloztunk. Persze az megint egy más kérdés, hogy ez jó-e vagy sem.

A FIFA 18 Trainer valós időben, a fűre vetítve mutatja, hogy a labda merre és milyen messzire fog menni. Persze nem a legelegánsabb megoldás, de meccs közben nem igazán lesz időd ezzel foglalkozni, viszont egy fél pillanatra, miközben indítasz, nagy segítség lehet. A lényege persze a dolognak az, hogy amit az irányzék mutat, az tényleg oda fog menni. Nem kell tehát mostantól a rosszul irányzott labdáktól félnünk.

Hogyan állítsuk be a segítséget?

Meccs közben a menübe lépve keressük meg a FIFA Trainer menüpontot. Kapcsoljuk be és állítsuk “movement and mechanics”-re. Ezzel a beállítással látni fogjuk a passzoknak és lövéseknek a szögét és erejét, de nem fogja mutatni a már mindenki által jól ismert gombokat (amik nélkül igazából játszani se tudnánk).

Ez segíteni fog megtanulni, hogy a játék hogyan dolgozza fel egyes mozdulatainkat. Nem lesz gyökeres változás, de egy-egy lefordulásnál, esetleg szöktetésnél meglepően máshogy kezeli a játékos a labdát, mint ahogyan azt mi gondolnánk.

Az R1/RB-vel való labda húzogatás félelmetesen jól működik!

A korábbi FIFA epizódokban az LT/L1 volt a trükk kombinációnk, ezzel zavarta mindenki őrületbe a ráállított védőket. Mostantól azonban R1/RB és jobb oldal stick kombó lesz a legjobb barátunk. Egyszerűen kivédekezhetetlenné teszi a támadásunkat, de ezt látni kell, hogy megértsétek.

A furcsaság az egészben, hogy az R1/RB egyébként nem kellene, hogy felelős legyen ezért a kombóért, a játékosunk azonban erre fittyet hányva azonnal belekezd ebbe a szédítő, minden védőt táncba vivő mozdulat sorba.

Reméljük, hogy tudtunk nektek segíteni és ha kaptok is majd sok gólt, ezeknek a tippeknek a segítségével, mindig legalább egyel többet tudtok vágni!

Forrás: /r/fifa

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva